Naim García, nou jugador del Barça Atlètic

Naim García, nou jugador del Barça Atlètic

El FC Barcelona i el CD Leganés han arribat a un acord per a la cessió del davanter madrileny fins el 30 de juny del 2024, amb una opció de compra

El FC Barcelona i CD Leganés han arribat a un acord per a la cessió del jugador, Naim García, fins el 30 de juny del 2024, amb una opció de compra.

Aquest divendres al matí el jugador ha passat les pertinents proves mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i tot seguit, s’ha fotografiat amb la samarreta blaugrana.

Polivalència i desequilibri ofensiu

Nascut a Madrid, l’11 de juny del 2002, Naim García s’ha format a les categories inferiors del Real Madrid fins el Cadet B, quan va posar rumb al CD Leganés. La seva bona progressió al conjunt ‘pepinero’ va fer que sent encara jugador juvenil formés part del primer equip la temporada 2021/22. En dues temporades Naim Garcia va disputar 42 partits amb el Leganés on va marcar quatre gols. Al mercat d’hivern del curs 2022/23 va jugar la segona part de la temporada cedit a la Ponferradina, equip on va disputar 16 partits i va marcar 1 gol.

Aquesta temporada l’extrem madrileny ha disputat 12 partits, 10 a la Lliga Hypermotion i 2 a la Copa del Rei.

Amb la seva incorporació el Barça Atlètic incorpora un jugador ràpid amb desequilibri i que es pot adaptar a les dues posicions d’extrem i amb olfacte golejador.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut