Barça Atlètic – Real Unión: Volen la primera victòria en el retorn al Johan

Barça Atlètic – Real Unión: Volen la primera victòria en el retorn al Johan

(20:30 hores, FEF TV) El filial blaugrana estrena la temporada com a local i vol sumar els primers tres punts del curs després de la derrota inicial

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge (20:30 hores) l’estrena de la temporada oficial a l’Estadi Johan Cruyff. Després de caure en la primera jornada a domicili contra la SD Logroñés (1-0), el filial blaugrana s’estrena com a local amb la visita del Real Unión de Irún. El conjunt dirigit per Rafa Márquez vol tenir un retorn triomfal a casa i sumar els primers tres punts del curs.

Primera oportunitat a casa

Tot i el resultat de la primera jornada, les sensacions de l’equip van ser molt positives quant a joc i ocasions de gol, i l’equip vol mantenir la línia ascendent que duu des de l’inici de la pretemporada fins ara. El fet de tornar a jugar al Johan Cruyff es presenta com una bona oportunitat per començar a sumar de tres en tres, i així ho expressava Rafa Márquez en la prèvia del partit: “Tenim moltes ganes de jugar a casa i treure’ns l’espina del primer partit”.

El rival d’aquest diumenge, el Real Unión de Irún, va arrencar la competició amb una victòria al seu estadi per 2-1 contra el Sabadell. Es tracta d’un rival conegut per als blaugrana, que ja s’hi van enfrontar la temporada passada. Aleshores el duel al Johan Cruyff va acabar amb victòria per 2-1 amb gols d’Aranda i Luismi Cruz.

19 jugadors convocats

Per a aquest partit Rafa Márquez compta amb algunes novetats en l’equip. Mikayil Faye entra en la llista després de solucionar qüestions burocràtiques al seu país, mentre que Astralaga és novetat després de ser convocat amb el primer equip en l’anterior jornada. Dos de les darreres incorporacions, Jaume Cuéllar i Iker Goujon, s’estren en una convocatòria. Marc Casadó, Kochen i Cubarsí no estaran disponibles ja que estan convocats pel primer equip juntament amb Fermín i Lamine Yamal.

El tècnic del Barça Atlètic manté les baixes per lesió de Trilli, Sergi Domínguez, Ángel Alarcón i Biel Vicens. A més, Mamadou Fall s’incorporarà a l’equip en els propers dies.

Amb tot això, els 19 jugadors convocats són els següents: Astralaga, Marc Vidal, Gerard Martín, Moha Moukhliss, Diego Percan, Aleix Garrido, Iker Goujon, Cuéllar, Mikayil, Edu Sánchez, Pocho, Pau Víctor, Unai, Darvich, Pelayo, Pau Prim, Bernal, Héctor Fort i Cortés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut