Chadi Riad, cedit al Betis

Chadi Riad, cedit al Betis

El FC Barcelona i el conjunt andalús han arribat a un acord per a la cessió del central marroquí fins al 30 de juny del 2024, amb una opció de compra a final de temporada

El FC Barcelona i el Reial Betis Balompié han arribat a un acord per a la cessió del jugador Chadi Riad al conjunt andalús fins al 30 de juny del 2024. A més, el Betis tindrà una opció de compra al final de la temporada.

Quatre temporades al Club

Chadi Riad va arribar al FC Barcelona l’estiu del 2019 procedent de les categories inferiors del Reial Mallorca, i es va incorporar al Juvenil B. Després d’una primera temporada de blaugrana, el curs 2020/21 va ser cedit al Juvenil del CE Sabadell, amb qui va entrar en dinàmica de primer equip a la Segona Divisió B. En tornar al Barça va ser un jugador molt important al Juvenil A de Divisió d'Honor, cosa que li va permetre renovar el seu contracte i fer el salt al Barça Atlètic la temporada 2022/23.

Amb el filial blaugrana va ser un jugador imprescindible per a Rafa Márquez, en què va disputar un total de 37 partits, 35 com a titular, en els quals va marcar tres gols. A més, durant la temporada va poder debutar amb el primer equip. Va ser el 8 de novembre del 2022, al camp de l’Osasuna, quan es va estrenar amb el conjunt de Xavi Hernández.

Chadi Riad, internacional amb el Marroc, es va estrenar aquest últim curs amb la selecció absoluta. A més, durant aquest estiu s’ha proclamat campió de la Copa d’Àfrica sub-23 amb el combinat marroquí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut