Rafa Márquez continuarà a la banqueta del Barça Atlètic

Rafa Márquez continuarà a la banqueta del Barça Atlètic

El tècnic mexicà seguirà dirigint el filial blaugrana el curs 2023/24 i ha segellat la seva continuïtat amb el president Joan Laporta

Rafa Márquez continuarà sent l’entrenador del Barça Atlètic la temporada 2023/24. El tècnic mexicà, que va tornar al Club l’estiu del 2022 després d’haver estat jugador del primer equip entre els anys 2003 i 2010, ha completat una molt bona primera temporada com a entrenador del filial blaugrana, i continuarà vinculat al Club un curs més, fins al 30 de juny del 2024.

El tècnic blaugrana ha segellat la seva continuïtat amb el president Joan Laporta, en un acte que també ha comptat amb la presència del vicepresident Rafael Yuste, el directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler, el president del Barça Atlètic, Jordi Casals, i el director del Futbol Formatiu, José Ramón Alexanco.

Bona estrena a la banqueta

En la seva primera experiència com a entrenador professional, Rafa Márquez ha completat una gran temporada amb l’equip més jove de la 1a Federació. Amb l’objectiu principal de formar els jugadors de cara al futbol professional, el mexicà i el seu staff tècnic han superat les expectatives inicials, tal com deia als mitjans del Club.

Quant a números, el Barça Atlètic ha tancat la temporada 2022/23 amb un balanç de 17 victòries, 13 empats i 10 derrotes. Després d’una gran temporada, quant a joc, creixement i resultats, el filial blaugrana va accedir al Play-off d’ascens. En la promoció es va creuar amb el Real Madrid Castilla, i el Barça Atlètic va guanyar el duel d’anada per 4-2. La derrota per 3-0 en la tornada, però, va suposar l’eliminació i el tancament d’un curs molt positiu.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut