Barça Atlètic – UD Logroñés: Última jornada amb el Play-off en joc

Barça Atlètic – UD Logroñés: Última jornada amb el Play-off en joc

(19:30 hores, Esport3 i Instat TV) El filial blaugrana ha de puntuar en l’últim partit de Lliga a l’Estadi Johan Cruyff per accedir a les eliminatòries d’ascens

El Barça Atlètic posa aquest dissabte el punt i final a la Lliga del grup 2 de 1a Federació amb l’accés al Play-off d’ascens en joc. El filial blaugrana disputa l’última jornada a l’Estadi Johan Cruyff contra la UD Logroñés depenent d’ell mateix per accedir a les eliminatòries de promoció. En l’últim partit del curs regular, els culers necessiten sumar una victòria o un empat per certificar el Play-off. En cas de derrota, però, també hi podrien accedir si el Real Murcia no guanya el seu partit contra l’Eldense.

TOTS AL JOHAN!

Davant d’un partit d’aquesta magnitud, els jugadors i entrenador del Barça Atlètic han fet una crida a l’afició durant tota la setmana, demanant l’ajuda dels culers per aconseguir l’objectiu d’aquest tram final de temporada. Sota el lema TOTS AL JOHAN, la plantilla s’ha sumat a la campanya que ha engegat el Club, amb descomptes de 13€ en les entrades i la possibilitat d’accedir gratuïtament a les zones de Gol. A més, els socis tenen la opció de retirar la seva entrada i tres més de forma gratuïta a les taquilles de l’Estadi Johan Cruyff.

El conjunt de Rafa Márquez és cinquè amb 58 punts, dos més que el Murcia (56), que és sisè, i un menys que la Real Sociedad B (59), que és quart. Els blaugranes encadenen dues derrotes, contra l’Intercity i La Nucía, després d’haver aconseguir una ratxa de 13 partits sense perdre. Després dels dos últims partits, Rafa Márquez comentava en la prèvia que “el més positiu de tot és que seguim depenent de nosaltres mateixos”.

El rival, la UD Logroñés, arriba al partit sense objectius classificatoris, ja que va certificar el descens fa unes jornades. El tècnic del Barça Atlètic va comentar sobre aquest fet que “els fa un rival més perillós, perquè jugaran sense cap pressió”. En el partit de la primera volta, disputat el 7 de gener a Las Gaunas, el resultat va ser d’empat (1-1).

21 convocats

Per a l’últim partit de Lliga, Rafa Márquez manté les baixes per lesió de Pelayo i Arnau Rafús, i tampoc pot comptar amb Román Vega, que està disputant el Mundial Sub20 amb l’Argentina. En canvi, recupera Estanis, Alvaro Nuñez i Carbonell, que es van perdre l’últim partit per sanció.

Amb tot això, la convocatòria la formen aquests 21 jugadors: Arnau Tenas, Nil Ruiz, Astralaga, Sergi Rosanas, Chadi Riad, Marc Casadó, Zalaya, Diounkou, Moha Moukhliss, Roberto, Aranda, Estanis, Alvaro Nuñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Aleix Garrido, Olmedo i Pocho.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut