La Nucia - Barça Atlètic: La classificació per als play-off haurà d’esperar  (1-0)

La Nucia - Barça Atlètic: La classificació per als play-off haurà d’esperar (1-0)

Els blaugranes cauen davant els valencians i hauran de certificar la seva presència als play-offs d’ascens davant el Logroñés a la última jornada

El Barça Atlètic no ha aconseguit el punt que necessitava per assegurar la seva presència als play-offs d’ascens a Segona Divisió, després de caure per 1-0 davant La Nucía. Els blaugranes han dominat durant tot el partit, però han acabat perdent per un gol en pròpia porta d’Arnau Tenas.

Amb aquesta derrota i la victòria del Múrcia, els de Rafa Márquez hauran de sentenciar la seva presència als play-offs la propera setmana a l’Estadi Johan Cruyff davant el Logroñés.

Domini sense gols

Bon inici de partit del Barça Atlètic, que ha tingut la primera gran ocasió als quatre minuts de joc, però el xut de Luismi Curz ha marxat desviat. Poc després ho ha provat Txus Alba després d'una bona combinació entre Moha i Luismi Cruz que ha acabat atrapant Valens, el porter local.

La Nucia també ho ha intentat durant els primers 45 minuts, però sense acabar d'incomodar Arnau Tenas. Els locals sí que han superat el porter blaugrana al minut 38, però el gol de Mariano Sanz ha estat anul·lat per un clar fora de joc.

Els blaugranes ho han continuat intentant, i a punt ha estat Sergi Rosanas de marcar el primer gol del partit, però el seu xut creuat ha sortit un pèl desviat. Al final, no s'ha mogut el marcador inicial abans del descans.

S’escapa el partit

A la segona part els blaugranes han continuat arribant amb més perill que els locals. Primer l’ha tinguda Luismi Cruz després d’una bona pressió del Barça, però Valens ha salvat l’intent de vaselina. Minuts més tard Roberto l’ha enviada al lateral de xarxa.

I quan semblava que el Barça tenia el partit controlat, La Nucia ha centrat una pilota que no tenia molt perill, però s’ha acabat enverinant i Arnau Tenas s’ha marcat en pròpia porta (1-0, min. 74).

Abans del final del partit, el Pocho Román ha tingut una ocasió immillorable per empatar el partit, però el porter mallorquí ha fet una gran parada per deixar l’1-0 final al marcador. Una derrota que significa que el Barça Atlètic s’haurà de jugar la classificació als play-offs a l’última jornada davant el Logroñés.

FITXA DEL PARTIT

La Nucia, 1
Barça Atlètic,0

La NuciaValens, López, Toner, León Ortega, Sánchez, Romera, Martín (Javi Cabezas, min. 80), Gutíerrez, Delgado (Álex Salto, min. 31), Gómez i Sanz (Fer Pina, min. 80).

Barça Atlètic: Arnau Tenas, Zalaya, Chadi Riad, Dionkou, Sergi Rosanas (Biel Vicens, min. 90), Txus Alba (Juanda, min. 75), Marc Casadó, Moha, Blanco (Aleix Garrido, min. 75), Roberto Fernández i Luismi Cruz (Pocho Román, min. 80).

Gols1-0, Arnau Tenas (p.p) (min. 74).

Àrbitre: Fulgencio Madrid Martínez que ha amonestat a Delgado i Romera dels locals i a Zalaya i Marc Casadó del Barça.