Sabadell - Barça Atlètic: Estanis catapulta el filial a la Nova Creu Alta (1-2)

Un doblet del cambrilenc, amb sengles assistències de Luismi, ha servit per doblegar el Sabadell i sumar la tercera victòria de forma consecutiva

El Barça Atlètic ha agafat velocitat de creuer i ja són tres victòries consecutives després de superar el Sabadell a la Nova Creu Alta. El doblet d'un inspiradíssim Estanis Pedrola al priemr temps ha obert el camí dals tres punts, que s'han hagut de suar de valent a la segona part però que allarguen la gran ratxa del filial.

Estanis Pedrola brilla amb llum pròpia

El duel ha començat amb un ritme frenètic des del primer minut, i amb aproximacions a les dues porteries, qui ha primat per desfer la igualada ha estat el talent ofensiu dels blaugrana. El filial, afectat per la convocatòria de diversos futbolistes amb les seves seleccions, ha vist com el pal negava el gol de Pau Víctor, poc després d'una ocasió amb molt perill d'Armando a la porteria del juvenil Astralaga, avui titular ocupant el lloc d'Arnau Tenas.

Però després d'aguantar les primeres escomeses rivals, l'equip dirigit per Rafa Márquez només n'ha necessitat una per marcar. Una diagonal de Luismi des de banda dreta ha acabat en assistència per un Estanis que ha tingut la sang freda per retallar dins l'àrea i enviar-la a l'escaire (0-1, min 5). El dinamisme era constant per ambdós constats, i les ocasions seguien caient com un degoteig.

Societat il·limitada Luismi-Estanis

La més clara, una de Luismi que entre Ortolà i el travesser han enviat per sobre del marc sabadellenc. Però l'exporter blaugrana no ha pogut impedit el doblet d'Estanis, quan el cambrilenc, com en el primer gol, ha convertit una jugada de Luismi en una fuetada al fons de la xarxa (0-2, min. 35) que donava un bon avantatge pels blaugrana al descans.

El Sabadell ha sacsejat l'arbre al descans buscant el gol que els fes entrar de nou a la lluita pels punts, mentre el Barça Atlètic es defensava amb ordre i intentava sortir amb velocitat amb espais. Ander Astralaga ha tret un mà a mà de Pau Víctor quan quedaven poc més de 20 minuts, però el porter basc no ha pogut fer res per evitar el gol que donava esperances als arlequinats.

Resistir per seguir sumant de tres en tres

David Astals ha fet una gran jugada i ha etzibat un xut al pal llarg (1-2, min. 72) per posar en suspens el triomf barcelonista. Malgrat això, tot i la insistència local, el Barça ha pogut aguantar bé els atacs d'un Centre d'Esports Sabadell que ha arribat al final amb esperances perquè el filial culer no ha pogut sentenciar abans.

Ni Juanda, en la primera pilota que ha tocat, ni Roberto en el temps afegit han marcat l'1-3 que hauria estat el gol definitiu, però al cap i a la fi, els de Márquez han sumat el tercer triomf seguit i ja encadenen set partits seguits sense perdre i es fan forts a les posicions de playoff d'ascens.

Fitxa del partit

Sabadell: 1

Barça Atlètic: 2

Sabadell: Ortolà; Molina, Pau Resta (Alberto 46'), Pujol (Athuman 71'); Astals, Armando (Gualda 60'), Altimira, Carrión; Moha Keita (Vladys 71'), Cristian Herrera (Dieste 71') i Pau Víctor.

Barça Atlètic: Astralaga; Álvaro Núñez, Pelayo, Zalaya, Román Vega (Sergi Domínguez 90+5'); Casadó, Pablo Torre )Carbonell 74'), Moha (Aranda 88'); Luismi (Pocho 88'), Roberto i Estanis 8Juanda 74').

Gols: 0-1, Estanis (min. 5); 0-2, Estanis (min. 35); 1-2, Astals (min. 72).

Àrbitre: Muresan Muresan. Ha amonestat els locals Pau Resta, Moha Keita, Altimira i Astals.