Real Unión de Irún – Barça Atlètic: Volen tornar a guanyar fora de casa

Real Unión de Irún – Barça Atlètic: Volen tornar a guanyar fora de casa

(19 hores, Esport3 i Instat TV) El filial blaugrana visita l’Stadium Gal amb l’objectiu de mantenir les bones sensacions i sumar la tercera victòria del curs lluny de Barcelona

El Barça Atlètic visita aquest dissabte (19 hores) el Real Unión de Irún en la jornada 28 del grup 2 de 1a Federació. El conjunt blaugrana jugarà a l’Stadium Gal amb el clar objectiu de sumar tres punts fora de casa i confirmar la bona línia de joc i resultats de les últimes setmanes.

Guanyar fora de casa continua sent l’assignatura pendent de l’equip dirigit per Rafa Márquez. I és que els blaugrana només han pogut guanyar com a visitant l’Osasuna Promesas (0-1) i el Calahorra (0-1). Tot i així, les sensacions de l’últim desplaçament a Múrcia van ser bones, i l’equip vol mantenir aquesta línia y fer el pas de sumar els tres punts.

El rival estrena entrenador

Igual que va passar amb el Nàstic de Tarragona en la darrera jornada, el Barça Atlètic s’enfrontarà a un equip que ha canviat d’entrenador recentment. De fet, Iñaki Goikoetxea s’estrenarà aquest dissabte com a nou entrenador del Real Unión, en substitució de David Movilla.

El conjunt guipuscoà és 16è amb 30 punts i marca les posicions de descens, després d’haver sumat només quatre dels últims 24 punts possibles. Un equip necessitat de punts que s’ha marcat el partit contra el Barça Atlètic com a punt d’inflexió.

Els blaugrana, per la seva part, ocupen la sisena posició amb 42 punts, a només un de les posicions de play-off d’ascens que marca el Real Murcia amb 43.

En la prèvia del partit, Rafa Márquez va advertir que, amb el canvi d’entrenador, el Real Unión serà un equip més perillós. “És un equip amb qualitat i ens pot crear dificultats”, deia el tècnic del Barça Atlètic. De cara al partit hi ha previsió de pluja, un fet que també pot influir en el desenvolupament del joc, segons el mexicà: “Ens estem preparant per a qualsevol situació i context que es doni en el partit”.

20 jugadors convocats

El Barça Atlètic va fer un últim entrenament aquest divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de viatjar cap a Euskadi. Rafa Márquez s’ha endut 20 jugadors, amb la novetat d’Alpha Diounkou, que es va perdre l’últim partit per sanció. Sergi Rosanas i Arnau Rafús continuen sent baixa per lesió.

Amb tot això, els 20 jugadors convocats són els següents: Arnau Tenas, Nil Ruiz, Chadi Riad, Marc Casadó, Zalaya, Diounkou, Moha Moukhliss, Roberto, Aranda, Estanis, Román Vega, Alvaro Nuñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Víctor Barberà i Pocho.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut