Barça Atlètic – Nàstic de Tarragona: Victòria en el duel català (1-0)

Els blaugranes tornen a guanyar i sumen ja cinc partits consecutius sense perdre

Victòria dels jugadors de Rafa Márquez per 1-0 davant del Nàstic en un partit molt intens. Els blaugranes s'han emportat els tres punts en un duel entre dos dels equips catalans de la categoria, gràcies al gol de Chadi Riad a la sortida d'un córner.

Amb aquesta victòria, els culers tornen a sumar de tres després de l'últim empat i acumulen cinc partits consecutius sense conèixer la derrota, fet que els posiciona momentàniament en posicions de play-off d'ascens. A més, els de Rafa Márquez han aconseguit trencar la mala ratxa davant els tarragonins, ja que no els guanyaven des del 2020.

Domini sense encert

Primera part igualada entre els dos conjunts catalans que no han pogut trencar l’empat inicial. Però qui més ho ha intentat ha estat el Barça, que ha tingut més la pilota a la primera part, tot i que sense certificar cap ocasió en gol.

La primera gran oportunitat ha arribat a pilota aturada a favor dels culers. Carbonell ha intentat marcar de falta directa molt a prop de l’àrea, però el xut ha sortit per damunt el travesser tarragoní. Pocs minuts després, ha replicat el Nàstic amb una rematada llunyana que ha aturat amb molta seguretat Arnau Tenas.

I quan quedaven cinc minuts pel final del primer temps, Roberto ha tingut una ocasió immillorable per obrir la llauna. Arnau Tenas ha enviat una pilota llarga per al davanter cordovès, que ha superat a l’últim defensa grana i ha acabat xutant fora de la porteria de Parra.

Un cop de cap que val tres punts

Immillorable inici de la segona meitat per als jugadors de Rafa Márquez que han començat molt forts. Primer amb una doble ocasió, Estanis en primera instància després d'una gran jugada individual que ha aturat Parra i Juanda que s'ha quedat el refús i l'ha desviada Joan Oriol quan el porter del Nàstic no estava a la porteria.

Però els blaugranes no han perdonat a la jugada següent. Un córner picat per Moha directament al cap de Chadi Riad al segon pal. El mallorquí no ha perdonat i ha inaugurat el marcador en el minut 53, 1-0.

Els blaugranes han sabut mantenir el resultat i només han patit una jugada de perill abans del final del partit. Però Nil ha perdonat davant Arnau Tenas un xut creuat. Abans del final del matx, l'àrbitre ha expulsat a Trilles del Nàstic després d'una duríssima entrada damunt Victor Barberà amb targeta vermella directa. Amb un jugador més, el Barça ha tancat el partit i ha certificat la victòria per 1-0.

LA FITXA

Barça Atlètic, 1

Nàstic de Tarragona, 0

Barça: Arnau Tenas, Vega (Zalaya, min. 71), Chadi Riad, Pelayo, Nuñez, Moha, Marc Casadó, Carbonell (Txus Alba, min 71), Estanis Pedrola (Fabio, min. 92), Roberto (Víctor Barberà, min. 75) i Luismi Cruz (Juanda, min. 45).

Nàstic de Tarragona: Dani Parra, Joan Oriol, Trilles, Quintanilla, Pol Domingo (Tirlea, min. 76), Montalvo, Montes Arce (Pedro, min. 86), Marc Álvarez (Pochettino, min. 86), Aaron Rey, Robert Simón (Bonilla, min. 76) i Marc Fernández (Nil, min. 64).

Gols: 1-0, Chadi Riad (min. 53).

Àrbitre: Alberto Gómez Lameiro que ha amonestat amb targeta groga a Marc Casadó, Román Vega i Zalaya del Barça. També ha expulsat amb vermella directa a Trilles i ha amonestat amb targeta groga a Montalvo, Marc Fernández, Joan Oriol i Bonilla del Nàstic.

Assistència: 2491 espectadors.