Barça Atlètic – Nàstic de Tarragona: A mantenir la bona dinàmica a casa

Barça Atlètic – Nàstic de Tarragona: A mantenir la bona dinàmica a casa

(19 hores, Esport3 i Instat TV) El filial blaugrana vol sumar els tres punts en el duel català de la jornada que es disputarà a l’Estadi Johan Cruyff, on no perd des del 26 de novembre

El Barça Atlètic protagonitza aquest dissabte (19 hores) el duel català de la jornada al grup 2 de 1a Federació. El filial blaugrana rep el Nàstic de Tarragona amb l’objectiu de mantenir la bona línia de joc i resultats a l’Estadi Johan Cruyff, on no perd un partit des del 26 de novembre del 2022.

Un bon moment de forma

El conjunt dirigit per Rafa Márquez està immers en un bon moment de forma, ja que en les darreres 10 jornades només ha perdut un partit, en la visita al Cornellà (4-3). En la resta de partits ha sumat quatre victòries i cinc empats. Uns resultats que han situat els blaugrana en la sisena posició amb 39 punts, a només dos de les posicions de play-off.

El rival d’aquest dissabte, el Nàstic, és 11è amb 34 punts, però arriba amb confiança després de superar la Reial Societat B en l’última jornada (2-0). El conjunt tarragoní ha canviat recentment d’entrenador per segona vegada aquesta temporada. Raúl Agné va començar el curs a la banqueta, i va ser substituït per Iñaki Alonso el 17 de gener. Unes setmanes més tard, el 27 de febrer, Dani Vidal va prendre el seu relleu al capdavant de l’equip.

En la prèvia del partit, el tècnic Rafa Márquez va comentar “el Nàstic és un rival difícil i incòmode”, i va afegir que “amb entrenador nou també hauran canviat l’actitud”. En aquest sentit, el mexicà va afegir que “esperem poder seguir fent el nostre joc, la nostra idea, i tan de bo sumar els tres punts”.

20 jugadors convocats

Rafa Márquez podrà tornar a comptar amb Arnau Tenas i Estanis, que en l’últim partit van estar convocats amb el primer equip. Les novetats en negatiu són Arnau Rafús, que serà baixa per una lesió tendinosa a l’adductor llarg de la cama dreta, i Alpha Diounkou, que complirà un partit de sanció després de l’expulsió a Múrcia. Aquestes absències se sumen a les de Sergi Rosanas, per lesió, i Ilias Akhomach, per sanció. El defensa juvenil Sergi Domínguez completa la llista de convocats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut