Barça Atlètic – CD Alcoyano: Oportunitat per tornar al camí del triomf

Barça Atlètic – CD Alcoyano: Oportunitat per tornar al camí del triomf

(19 hores, Esport3 i Instat TV) El filial blaugrana vol tornar a guanyar després de quatre jornades sense fer-ho davant d’un rival amb dificultats per sumar els tres punts en les últimes setmanes

El Barça Atlètic té aquest dissabte (19 hores) una bona oportunitat per tornar al camí de la victòria. El filial blaugrana rep l’Alcoyano a l’Estadi Johan Cruyff, on només ha perdut dos partits, en la jornada 25 de 1a Federació. L’objectiu és clar: tornar a guanyar després de quatre jornades sense fer-ho, tot i que la ratxa és de només una derrota en les darreres vuit jornades.

Un rival dur

L’inici de temporada de l’Alcoyano va ser excel·lent, amb cinc victòries en les primeres sis jornades. De fet, l’únic partit que no va guanyar en aquell inici va ser contra el Barça Atlètic (0-0 a El Collao). A partir d’aleshores els alacantins van encadenar quatre derrotes i dos empats, una ratxa que els va situar en la mitjan taula. Ara acumulen una victòria en les últimes 11 jornades, tot i que en els darrers cinc partits han sumat quatre empats i un triomf.

En la prèvia del partit, Rafa Márquez va destacar que l’Alcoyano “és un equip bastant fort a pilota aturada i en el joc directe”, i va afegir que el Barça Atlètic haurà de vigilar aquest tipus d’acció. Sobre el seu equip, el tècnic mexicà va comentar que “cada partit és una oportunitat per treballar millor i treure els tres punts, i més encara jugant a casa”.

Txus Alba, amb l’alta mèdica

El Barça Atlètic té la novetat de Txus Alba per al partit d’aquest dissabte. El migcampista barceloní ha rebut l’alta mèdica després de perdre’s els últims quatre partits per un esquinç del lligament lateral extern del turmell dret. Per contra, Rafa Márquez no podrà comptar amb Víctor Barberà i Ilias Akhomach, tots dos per sanció. Les seves absències se sumen a la baixa per lesió de Sergi Rosanas.

Amb tot això, el tècnic del filial blaugrana ha elaborat una convocatòria de 20 jugadors per rebre l’Alcoyano: Arnau Tenas, Nil Ruiz, Arnau Rafús, Chadi Riad, Marc Casadó, Zalaya, Diounkou, Moha Moukhliss, Roberto, Aranda, Estanis, Román Vega, Alvaro Nuñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo i Pocho.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut