Àlex Valle, renovació i cessió al FC Andorra

Àlex Valle, renovació i cessió al FC Andorra

El lateral esquerre serà blaugrana fins al 30 de juny del 2025 i la cessió a l’equip del Principat serà fins al 30 de juny del 2023 i no inclou cap opció de compra

El FC Barcelona i el jugador del Barça Atlètic Àlex Valle han arribat a un acord per la renovació del seu contracte fins al 30 de juny del 2025.

Així mateix, el FC Barcelona i el FC Andorra han arribat a un acord per la cessió del jugador Àlex Valle fins al 30 de juny del 2023. No existeix opció de compra.

Culer des del 2014

Nascut el 25 d’abril del 2004, Àlex Valle va arribar al FC Barcelona la temporada 2014/15 procedent del Sant Gabriel en el primer any de la categoria aleví. Des d’aleshores, va anar avançant categories, passant del Futbol 7 al Futbol 11, i es va anar formant com a jugador i persona, adaptant-se a la posició de lateral esquerre. En la temporada 2021/22 va ser una peça clau en el doblet de Lliga i Copa de Campions del Juvenil A.

En l’actual curs, tot i ser encara jugador juvenil, el lateral ha estat un fixe en les alineacions del Barça Atlètic. Amb el filial, Àlex Valle ha participat en 19 partits de Lliga en la 1a Federació, 18 d’ells com a titular (1.606 minuts). A més, també va disputar tres partits com a titular en la fase de grups de la UEFA Youth League amb el Juvenil A.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut