Barça Atlètic – Real Sociedad B: Atractiu duel de filials

Barça Atlètic – Real Sociedad B: Atractiu duel de filials

(19:15 hores, Esport3 i Instat TV) Culers i bascos, cinquens i tercers classificats respectivament, enfronten els seus bons moments de forma a l’Estadi Johan Cruyff

El Barça Atlètic afronta aquest dissabte (19:15 hores) el partit corresponent a la jornada 21 de 1a Federació. El conjunt blaugrana rep a l’Estadi Johan Cruyff la Real Sociedad B, en un atractiu duel de filials entre dos equips de la zona alta de la classificació.

Bons números enfrontats

L’equip dirigit per Rafa Márquez arriba al partit en un gran estat de forma, i acumula quatre jornades consecutives sense perdre, amb tres victòries (contra Real Unión, La Nucía i Calahorra) i un empat (al camp de la UD Logroñés). Les sensacions són molt bones, i els blaugranes, que són cinquens amb 32 punts, volen donar continuïtat a la ratxa al Johan Cruyff.

La Real Sociedad B arriba al partit en un moment similar de forma. Encadena tres victòries consecutives, contra la SD Logroñés, l’Amorebieta i l’Intercity. Una ratxa que ha situat al conjunt basc en la tercera posició amb 34 punts.

En la prèvia del partit, Rafa Márquez va vaticinar un partit molt atractiu, i va comentar que l’equip vol mantenir-se fort a casa. “Serà un duel entre dos filials molt similars en l’estil de joc; els agrada sortir jugant i tenir la possessió”, explicava el tècnic mexicà.

Novetats en la llista de convocats

El tècnic blaugrana recupera alguns efectius per al partit contra la Real Sociedad B. I és que Marc Casadó, un cop complert un partit de sanció, torna a estar disponible. Igual que Ilias Akhomach, que ha rebut l’alta mèdica després de perdre’s l’últim partit per un esquinç del lligament lateral extern del turmell dret. L’altra gran novetat de la llista és l’argentí Lucas Román ‘Pocho’, que es va incorporar al Barça Atlètic la setmana passada.

Per contra, Rafa Márquez perd Txus Alba a causa d’un esquinç del lligament lateral extern del turmell dret. Tampoc està en la llista Zacarías Ghailan, que jugarà cedit al Mallorca B fins al final de temporada. Cal recordar que el tècnic mexicà encara no pot comptar amb Juanda, que està disputant el Sudamericà Sub20 amb el combinat de Colòmbia. Com en l’últim partit, el jugador del Juvenil A Unai Hernández completa la convocatòria.

Amb tot això, els 22 jugadors convocats són els següents: Arnau Tenas, Nil Ruiz, Arnau Rafús, Sergi Rosanas, Chadi Riad, Marc Casadó, Zalaya, Diounkou, Roberto, Aranda, Estanis, Román Vega, Emre Demir, Alvaro Nuñez, Fabio, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Víctor Barberà, Ilias Akhomach, Unai i Lucas Román.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut