Zacarías Ghailan, cedit al Mallorca B

Zacarías Ghailan, cedit al Mallorca B

El FC Barcelona i el filial balear han arribat a un acord per a la cessió del jugador del Barça Atlètic fins al final d’aquesta temporada

El FC Barcelona i el RCD Mallorca B han arribat a un acord per a la cessió del jugador Zacarías Ghailan fins al final d'aquesta temporada. El futbolista del Barça Atlètic jugarà al filial del conjunt balear, que competeix en el grup 3 de la 2a Federació amb els equips catalans, fins al final d’aquesta temporada.

Set anys al Club

Zacarías Ghailan va començar la seva etapa blaugrana la temporada 2016/17 al Cadet B, on va arribar procedent de la Damm. A partir d’aleshores, va anar complint les etapes previstes al Futbol Formatiu, fins arribar a debutar amb el Juvenil A el curs 2019/20. L’extrem barceloní, que és internacional amb el combinat Sub20 del Marroc, va fer el salt al Barça Atlètic la temporada passada, un cop tancada l’etapa juvenil.

Durant el curs 2021/22, Ghailan va disputar 14 partits, cinc d’ells com a titular. Aquest curs va començar la pretemporada amb normalitat, però una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra el mes d’agost i una posterior recaiguda li van impedir jugar cap partit de Lliga. En l’últim partit de l’any 2022 (17 de desembre contra el Real Unión de Irún) va entrar en la seva primera convocatòria, però no ha arribat a disputar cap minut.

Ara, al Mallorca B, Zacarías Ghailan buscarà els minuts necessaris per recuperar el to competitiu després d’uns mesos lesionat. Molta sort!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut