Ángel Alarcón blaugrana fins al 2025

Ángel Alarcón blaugrana fins al 2025

El davanter continuarà vinculat al Club un cop finalitzi la seva etapa juvenil i serà jugador del Barça Atlètic la temporada vinent amb una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros

El davanter Ángel Alarcón ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per a la renovació del seu contracte, que el vincularà amb el Club fins al 30 de juny del 2025. D’aquesta manera, Alarcón continuarà lligat amb l’entitat blaugrana dues temporades més. El jugador, que aquest 30 de juny, finalitza la seva etapa juvenil, serà jugador del Barça Atlètic el curs vinent. La clàusula de rescissió serà de 400 milions d’euros.

L'acte de la signatura ha comptat amb el vicepresident esportiu, Rafael Yuste, el directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler, el director de Futbol, Mateu Alemany i el director del Futbol Formatiu, José Ramon Alexanco.

Culer des del Cadet B

Nascut a Castelldefels, Ángel Alarcón (15/05/2004) va arribar al Cadet B procedent de l’Espanyol l’estiu del 2018. Ja aquell mateix any va demostrar les seves condicions físiques i el seu olfacte golejador marcant les diferències. La seva bona projecció en l’etapa cadet va fer que fes el salt directament al Juvenil A, sent de primer any. Una temporada en el qual va seguir creixent i que va acabar guanyant la Lliga Divisió d’Honor. De fet, aquell curs va tenir l’oportunitat de debutar amb el Barça B, equip amb qui va disputar dos partits. Una temporada que va acabar de la pitjor manera possible al lesionar-se de gravetat en les semifinals de la Copa de Campions davant el Málaga. 

Després d’una segona temporada en edat juvenil recuperant-se de la lesió, Ángel Alarcón ha demostrat el seu esforç, sacrifici, passió i gran condició física per tornar a demostrar tot el seu potencial, en l’últim any de l’etapa juvenil. Així doncs, enguany, Alarcón està sent un dels jugadors més importants del Juvenil A, en els quals ha jugat 22 partits i ha anotat 12 gols entre Lliga (14) i UEFA Youth League (3). 

Debut amb el primer equip

Les seves brillants actuacions amb el Juvenil A i la necessitat puntual del primer equip per cobrir les baixes en posicions davanteres van fer que Alarcón tingués la oportunitat de debutar amb el primer equip. I ho va fer en l’eliminatòria de vuitens de final de la Copa del Rei davant el Ceuta en la victòria per 0-5 a l’Estadi Municipal Alfonso Murube, quan en el minut 80 va substituir Raphinha.

Declaracions Ángel Alarcón

“Estic molt feliç de seguir vinculat a aquest gran Club. És un moment que estic gaudint molt després d’estar lesionat l’any passat i ara toca seguir treballant en el que estic fent”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut