Osasuna - Barça Atlètic: Quins tres punts! (0-1)

Osasuna - Barça Atlètic: Quins tres punts! (0-1)

Els de Rafa Márquez aconsegueixen una victòria molt treballada i suada amb gol de Juanda, després que el partit s'hagi complicat a la segona meitat amb l'expulsió d'Álvaro Sanz

Quin patir, però quina victòria! El Barça Atlètic ha aconseguit tornar a sumar els tres punts i trencar la ratxa negativa amb un triomf contra l'Osasuna Promeses a domicili (0-1). No sense suar de valent, perquè l'equip navarrès ha anat a totes i ha pressionat fort. Però el gol de Juanda en el primer temps i les bones intervencions d'Arnau Tenas a la represa han neutralitzat el fet que els de Rafa Márquez s'hagin quedat amb deu homes al minut 58, amb l'expulsió d'Álvaro Sanz.

D'aquesta manera, el filial blaugrana podrà afrontar l'aturada de la competició del proper cap de setmana amb més optimisme, després de sumar aquest diumenge tres punts importantíssims.

 

Un gol de Juanda que val els tres punts

El Barça Atlètic ha demostrat una gran fortalesa en un partit que no ha estat fàcil des del primer moment. Això sí, després d'una primera meitat molt seriosa, els de Rafa Márquez han pogut marxar cap als vestidors amb avantatge en el marcador després d'un gol de Juanda (0-1, min 26).

I és que el Barça Atlètic s'ha refet d'un molt bon inici de l'Osasuna i, a poc a poc, ha anat creixent fins que, en una acció de mèrit de fora cap a dins, el blaugrana ha provat un xut amb intenció que ha enganyat Valencia i ha perforat la xarxa navarresa. A més, el filial ha aguantat bé els intents dels locals, que han fet intervenir un Arnau Tenas molt segur sota pals. 

Però l'expulsió per doble groga l'Álvaro Sanz (min 58) a la represa ha complicat el partit per al Barça Atlètic, que ha vist com, en aquesta segona meitat, l'Osasuna ha seguit pressionant de valent.

Malgrat tot, la gran concentració i, especialment, les intervencions d'Arnau Tenas han estat clau. Una de les més clares, en l'aturada que ha fet a Xabi Huarte en el tram final de partit, pràcticament a boca de canó, després d'un cop de cap (min 42). 

Finalment, però, el triomf s'ha tenyit de blaugrana i l'explosió d'alegria ha estat ben justificada. Perquè el Barça ha patit, però ha aguantat bé la pressió i suma, doncs, tres punts d'or. 

LA FITXA

Osasuna Promeses, 0

Barça Atlètic, 1

Osasuna: Valencia, Diego Moreno (Kako Sanz, min 80), Herrando, Garriz, Eneko (Sergio Moreno, min 67), Iker Muñoz (Ander, Dufur, min 80), Huarte, Iker Benito (Ander Yoldi, min 67), Pau Martínez, Jony i Llinares.

Barça Atlètic: Arnau Tenas, Álvaro Núñez, Pelayo, Chadi Riad, Àlex Valle, Casadó, Álvaro Sanz, Txus Alba (Carbonell, min 62), Ilias (Alpha Diounkou, min 85), Barberà (Roberto, min 71) i Juanda (Fabio Blanco, min 71).

Gols: 0-1, Juanda (min 26). 

Àrbitre: Aimar Velasco Arbaiza. Ha amonestat Iker Muñoz i Ander Dufur, de l'Osasuna, i Juanda, Àlex Carbonell, Roberto i Fabio, del Barça Atlètic. Ha expulsat amb doble groga Álvaro Sanz. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut