Barça Atlètic - Valencia Mestalla: Victòria de quirats (2-1)

Barça Atlètic - Valencia Mestalla: Victòria de quirats (2-1)

Dos grans gols d'Ilias han materialitzat la superioritat culer en aquest amistós jugat a l'Estadi Johan Cruyff

Remuntada i victòria de quirats a l'Estadi Johan Cruyff. La qualitat en el xut d'Ilias ha conduït la superioritat i el domini barcelonista a l'electrònic davant el Valencia Mestalla: 2-1. D'aquesta manera, els culers s'han apuntat el quart triomf de la pretemporada. 


El contracop sobresurt en l'electrònic 

El Barça s'ha refet d'un inici complicat. A través de la possessió, els de Rafa Márquez han contrarestat les primeres ocasions de perill del València Mestalla. Amb un conjunt visitant concentrat a fer mal al contracop, els arguments culers han estat les internades pels extrems, juntament amb el control de la pilota. Però ha estat més efectiva la versió valencianista, que s'ha avançat al minut 30. 

Ilias enalteix el domini

El matx ha seguit amb el mateix guió i amb el Barça Atlètic amb més presència en atac. Sense èxit per trencar el marcador favorablement fins a la segona meitat. Amb un elenc blaugrana concentrant el domini, per fi han arribat els gols. I han estat de les botes del talentós esquerrà Ilias des de la llarga distància. Primer un xut des de la frontal ha situat l'empat. Després, la qualitat en el llançament ha lluït encara més quan el culer ha transformat magistralment un llançament de falta que ha entrat per l'escaire. 

Amb els de Márquez tenint el discurs del partit i del marcador, el matx ha avançat a la conclusió amb el 2-1 final. Un resultat que no ha virat tot i l'expulsió del valencianista Yellu que ha propiciat, encara més, el monòleg atacant del Barça Atlètic. Així doncs, la victòria en aquest amistós al Johan Cruyff deixa pas a la segona eliminatòria de Copa Catalunya. El Barça Atlètic s'enfrontarà al Badalona el proper diumenge a les 19 hores. 

FITXA DEL PARTIT 

Barça Atlètic, 2
Valencia Mestalla, 1

Barça Atlètic: Arnau Tenas, Riad, Dionkou, Ndiaye, Rosanas, Aleix Garrido, Aranda, Carbonell, Blanco, Estanis i Barberá. També han jugat Nil Ruiz, Álvaro Núñez, Valle, Casas, Mika Mármol, Casadó, Álvaro Sanz, Roberto, Txus Alba, Ilias i Ghailan 
Valencia Mestalla: Emilio Bernad, Facu, Tárrega, Iranzo, Simón, Alemañ, Ribeiro, Javi Guerra, Mario Domínguez, Darío i Diego López. També han jugat Quique Ribes, Iván Muñoz, Martí Soler, Hugo, Alberto Marí, Gozalbez, Rodrigo, Ismael, José David, Yarek i Yellu

Gols: 0-1, Diego López (min. 30); 1-1, Ilias (min. 54); 2-1, Ilias (min. 69)

Àrbitre: Avalos Martos. Ha amonestat amb targeta groga els locals Carbonell (min. 25), Riad (min. 42) i Marc Casadó (min. 90) i els visitants Iranzo (min. 19), Facu (min. 67); i també ha acabat expulsat el visitant Yellu per doble targeta groga (min. 83)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut