Barça Atlètic - FC Andorra: Estrena amarga (0-1)

Barça Atlètic - FC Andorra: Estrena amarga (0-1)

El filial blaugrana ha caigut derrotat en el primer partit amistós del curs a l'Estadi Johan Cruyff

Estrena amarga. El Barça Atlètic ha obert la pretemporada a l'Estadi Johan Cruyff amb una derrota contra l'Andorra (0-1). L'equip de Segona Divisió s'ha endut el triomf en el debut de Rafa Márquez a la banqueta del Johan gràcies al gol de Marc Fernández. Els culers s'han esforçat per capgirar l'electrònic, mostrant minuts positius i de nivell, però s'han topat amb la fusta i l'aplom visitant.

Guió advers

El Barça Atlètic s'ha presentat a l'Estadi Johan Cruyff en posició defensiva. Els focus s'han centrat en la defensa barcelonista, concentrada a recuperar la pilota, ja que l'Andorra ha controlat la possessió. Un context que no ha permès que hi hagués aproximacions clares  a les porteries. Cap dels equips no ha pogut ser prou perillós per inquietar Arnau Tenas o Raúl Lizoaín.   

Sota una intensa calor i sobre la nova gespa del Johan Cruyff, la igualtat ha imperat fins que ha aparegut Marc Fernández. Just a les acaballes de la primera meitat, l'extrem català ha batut el capità blaugrana per posar el 0-1. Un resultat advers que ha despertat les intencions atacants culers, sobretot de les botes d'Ilias Akhomach. 

Augmenten les ocasions

Si la primera meitat ha acabat amb el Barça atacant, la segona ha començat amb l'Andorra sumant un xut. Arnau Tenas, fent gala dels seus reflexos, ha negat la diana visitant. El gol tampoc ha pujat a l'altra porteria, tot i l'embranzida blaugrana, que s'ha topat amb la fusta. Carbonell no ha pogut arrodonir una jugada col·lectiva barcelonista que ha denotat el pas endavant dels de Rafa Márquez. Un acostament que no ha arronsat els d'Eder Sarabia, que han tornat a posa a prova el porter del Barça Atlètic.

L'augment de les ocasions de gol ha coincidit amb l'aparició culer en el control de la pilota. Després d'uns minuts de setge a les porteries, el partit ha navegat en la tranquil·litat,  interrompuda, però, per un pal de l'Andorra, que ha enfosquit el debut barcelonista a l'Estadi Johan Cruyff i l'estrena de Rafa Márquez al feu culer. 

Aquesta derrota en el quart amistós d'aquesta pretemporada deixa pas al primer matx en competició oficial. El proper dissabte, a les 18 hores, el Barça Atlètic es desplaçarà fins a la comarca d'Osona per jugar contra la Fundació UE Tona la primera eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta.

FITXA DEL PARTIT

Barça Atlètic, 0
Andorra, 1

Barça Atlètic: Arnau Tenas, Sergi Rosanas, Chadi Riad, Mika Mármol, Àlex Valle, Carbonell, Txus Alba, Aleix Garrido, Akhomach, Roberto i Aranda. També han jugat Marc Casadó, Nil Ruiz, Álvaro Núñez, Emre Demir, Ndiaye, Casas, Fabio, Estanis, Fermín, Ghailan i Diounkou
Andorra: Raúl Lizoaín, Adrià Vilanova, Marc Aguado, Héctor Hevel, Jacobo González, Carlos Martínez, Marc Fernández, Sergio Molina, Martí Vilà, Diego Alende i Casadesús. També han jugat Marc Vidal, Altimira, Riera, Bomba, Jandro, Riverola, Rubén Bover, Iván Gil, Manu Nieto i Luca

Gols: 0-1, Marc Fernández (min 42)

Àrbitre: Romero Freixas. Ha amonestat amb targeta groga el local Carbonell (min 40) i els visitants Marc Aguado (min 45) i Héctor Hevel (min 65)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut