Jandro, Lucas i Peque causen baixa al Barça B

Jandro, Lucas i Peque causen baixa al Barça B

A més, tampoc seguiran al filial blaugrana Carlos 'Peque' Polo, Guillem, Ramos Mingo, Arnau Solà, Igor Gomes i Àlex Ruiz, a més de Rodado i Escobar, que finalitzen el període de cessió

Els jugadors Jandro Orellana, Lucas de Vega i Gerard Fernández ‘Peque’ no continuaran al Barça B un cop finalitzi el seu contracte aquest 30 de juny. D’aquesta manera, posen punt i final a les respectives etapes al FC Barcelona i se sumen a les sortides ja confirmades de Ferran Jutglà, que jugarà al Club Bruges, d’Arnau Comas, que ha fitxat pel Basilea, i de Lazar Carevic, traspassat al Vojvodina. 

El Club els agraeix la seva dedicació i professionalitat durant tots aquests anys i els desitja molta sort en el futur tant en l’àmbit esportiu com personal.

Llargues trajectòries al Club

Jandro Orellana va arribar al Barça l’any 2014 per incorporar-se al Cadet B, i es va anar consolidant categoria rere categoria. El curs 2017/18 també va ser campió de la UEFA Youth League amb el Juvenil A, i el curs següent va debutar amb el Barça B tot i ser encara juvenil. En aquesta darrera temporada ha disputat 23 partits amb el filial, 17 com a titular, en un curs marcat per dues lesions musculars, però també pel debut amb el primer equip en partit amistós a Sydney.

En el cas del brasiler Lucas De Vega, va aterrar al Barça l’any 2011 procedent de la Penya Anguera per incorporar-se a l’Aleví B. Va anar superant etapes al futbol formatiu blaugrana, i el curs 2019/20 va jugar cedit al Cartagena, amb qui va aconseguir l’ascens a Segona Divisió A. En aquesta darrera temporada ha disputat 32 partits, 15 com a titular, i ha marcat un gol.

Gerard Fernández ‘Peque’ va arribar al Barça en etapa infantil procedent del Cornellà, on va tornar en categoria cadet per després tornar al club blaugrana per jugar amb el Juvenil A. Després de marcar 19 gols amb el Juvenil A, va debutar amb el Barça B la temporada 2019/20. En l’última temporada, marcada per dues lesions musculars, ha disputat 19 partits, vuit com a titular, i ha marcat tres gols.

Vuit baixes més al filial

A partir d’aquest 30 de juny causaran baixa del Barça B diversos jugadors més. Guillem Jaime tancarà la segona etapa com a blaugrana, després de completar tota l’etapa formativa des de Prebenjamí fins al Barça B. L’estiu del 2020 va marxar al Castelló, i més tard al Nàstic de Tarragona, per acabar tornant al filial blaugrana en la darrera temporada. Arnau Solà també posarà punt i final a set temporades com a blaugrana, i Santiago Ramos Mingo ho farà després de dues temporada i mitja com a culer.

Tampoc continuaran la propera temporada Carlos ‘Peque’ Polo, Igor Gomes i Àlex Ruiz, a més d’Ángel Rodado i Jordi Escobar, que finalitzen les cessions de l’Ibiza i l’Almería, respectivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut