Real Madrid Castilla-Barça B: Repartiment de punts sense gols (0-0)

Els de Sergi Barjuan sumen un punt en un Clàssic de filials igualat entre els dos conjunts

Repartiment de punts en el Clàssic de filials, entre el Real Madrid Castilla i el Barça B (0-0). Un partit molt tàctic en el qual els dos conjunts han gaudit d'ocasions de perill per desfer l'empat a zero, però la manca de precisió en els darrers metres i les defenses ho han evitat.

Igualtat màxima

Barça B ha estat el primer en generar una ocasió de perill. Aranda ho ha provat ma bun xut massa creuat als cinc minuts de joc. El Reial Madrid Castilla ha respòs a partir dels 10 minuts de joc i Iñaki Peña ha respòs a un xut des de fora l’àrea d’Óscar Aranda. El mateix jugador del conjunt blanc ho ha provat poc després, però el seu xut a ha acabat al lateral dret de la porteria d’Iñaki Peña.

El Barça B ha seguit buscant el gol i els de Sergi Barjuan han completat una contra ràpida que ha acabat amb un xut massa creuat de Jutglà als 25 minuts. El Clàssic entre filials ha tingut ocasions per als dos conjunts. En aquest cas ha estat Peter per la banda dreta qui ha buscat el primer gol madrileny, però el xut ha sortit fregant l’escaire de la porteria culer.

Més ocasions... sense gols

La segona meitat ha estat una continuació del que s’ha pogut veure en els primers 45 minuts. I és que el Peter ha tingut dues arribades de perill per part del conjunt blanc, mentre que Jutglà ha pogut avançar als de Sergi Barjuan en la sortida d’un córner.

Després d’uns minuts de perill del Real Madrid Castilla ha estat novament Jutglà qui gairebé marca el primer gol del partit, però la rematada ha acabat al lateral de la porteria blanca. Álvaro Sanz ho ha provat a un quart d’hora pel final. Al final del matx empat entre els dos conjunts que deixa el Barça B novè a la classificació amb 12 punts i a un punt de la zona de play-off d’ascens.

Fitxa del partit:

Real Madrid Castilla, 0
Barça B, 0

Real Madrid Castilla: Fuidias, M. Gutiérrez, Gila, Blanco, Dotor (Theo, min 78), Arribas, Peter (Marvin, min 66), Rafa Marín, Gudjohnsen (Latasa, min 66), Aranda i Marvel.

Barça B: Iñaki Peña, Guillem Comas, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Rodado (J. Escobar, min 87), L. De Vega (Matheus, min 87), jandro, Aranda (Abde, min 56), Jutglà (N. Mortimer, min 82) i A. Solà (N’Diaye, min 45).

Àrbitre: Román Román. Ha amonestat al blaugrana Arnau Solà i els jugadors del Reial Madrid Castilla Miguel Gutiérrez, Blanco, Peter i Gila.