Duel d’excompanys de La Masia

Duel d’excompanys de La Masia

Guillem Jaime, tercer capità del Barça B, i Dani Morer jugador del FC Andorra, reviuen la seva etapa junts al filial blaugrana abans del retrobament d’aquest dissabte

El duel d’aquest dissabte entre el FC Barcelona B i el FC Andorra serà un duel ben especial. I és que el partit corresponent a la jornada 7 de la Primera RFEF Footters fa que l’Estadi Johan Cruyff sigui l’escenari de molts retrobaments. El conjunt andorrà, per la seva banda, compta amb fins a sis futbolistes amb passat blaugrana: Martí Vilà, Roger Riera, Adrià Vilanova, Martí Riverola, Dani Morer i Adrià Altimira. 

Precisament, Altimira, recent arribat aquesta temporada a l’Andorra, és el jugador que més ha coincidit amb la plantilla actual del filial blaugrana. I és que fins a nou futbolistes van compartir vestidor al Juvenil A com ara Arnau Tenas, Mika Mármol, Igor Gomes, Balde, Nico González, Álvaro Sanz, Nils, Peque i Rosanas entre d’altres.

Tots ells s’han format a La Masia i han compartit vestidor amb alguns dels jugadors actuals del Barça B. Guillem Jaime i Dani Morer, ara al FC Andorra, han recordat als mitjans del Club, com va ser aquella etapa junts al FC Barcelona: “El Dani va ser un company que sempre que podia t’ajudava i es preocupava per tu, dins i fora del camp i com a persona és un 10”, recorda Guillem Jaime, alhora que afegeix: “Teníem una competència molt sana al lateral dret. Els dos estàvem molt bé i era bo per nosaltres per exigir-nos el màxim”.

Morer, per la seva banda, destaca que “sempre ens hem portat molt bé els dos, hem après un de l’altre i això ens ha fet millors quan estàvem allà”. Els dos futbolistes coincideixen en destacar el millor moment que han viscut junts en un vestidor: La Youth League guanyada el 2018. 

Guillem Jaime ha reconegut que el duel serà atractiu per “perquè jugues amb molts excompanys, però a dins del camp cadascú mira pel seu equip i després del partit tan amics com sempre”. Morer ha destacat que l’Andorra arriba bé al duel: “Necessitàvem la victòria de l’altre dia contra el Nàstic, la vam aconseguir i hem agafat moral per afrontar aquest partit”.

Així doncs, el duel serà atractiu pel potencial dels dos equips i especial per una tarda ple de retrobaments culers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut