Barça B – Valladolid Promesas: El primer repte, assolit! (3-2)

Els de Garcia Pimienta superen el filial del Valladolid i accedeixen a les semifinals del play-off d’ascens a Segona A

Segueix ben viu el somni de l’ascens! El Barça B ha aconseguit superar el primer partit del play-off d’ascens a Segona A i continuarà vivint aquesta aventura. Perquè els de Garcia Pimienta han guanyat el Valladolid Promesas, a Màlaga (3-2), i passen a les semifinals després del doblet de Konrad i del gol de Monchu. Un partit que no ha estat fàcil, davant un rival que ha incomodat els blaugrana, però que finalment s’ha decantat a favor dels catalans. Especialment gràcies a la segona part, en què el Barça B ha estat millor i ha pogut fer els gols que han permès passar a la següent ronda, encara amb el rival per determinar.

I això que s’ha viscut un inici elèctric, amb dos gols en menys de 10 minuts. De fet, s’ha avançat el Barça B molt ràpidament, després d’una internada i centrada de Morer des de la banda dreta que ha rematat Konrad (1-0, min 3). Però el Valladolid Promesas no ha trigat gaire en fer l’empat i, mitjançant Miguel de la Fuente en una jugada en què ha guanyat l’esquena a la defensa, ha posat l’1-1 (min 9).

Però, tot i que els de Garcia Pimienta han anat a buscar el segon gol, no s’han acabat sentint a gust sobre la gespa davant un rival que no els ha deixat tenir la continuïtat en el seu joc de possessió. Això ha dificultat les internades a l’àrea i, de fet, les oportunitats més clares abans del descans han estat per a l’equip de Pucela, a través de Doncel i de Víctor García.

El Barça B camina cap a les semifinals

El guió s’ha mantingut en els primers minuts de la represa... fins que Monchu l’ha trencat. I és que el capità ha pogut tornar a veure porteria i ha rematat, de primeres, una nova bona centrada des de la banda dreta de Morer (2-1, min 57). Gol que ha facilitat la feina dels blaugrana, que han passat a controlar més el tempo del partit.

Malgrat tot, el Valladolid no ha baixat els braços i han posat a prova els reflexos d’Iñaki Peña, molt encertat davant una rematada de Doncel (min 79). Aturada que ha estat clau, perquè minuts més tard Konrad ha pogut pràcticament sentenciar l’eliminatòria amb un fort xut alt després d’una jugada individual (3-1, min 82).

Acció que ha resultat decisiva perquè, tot i que el filial del Valladolid ha reduït diferències amb un cop de cap de Miguel Rubio a la sortida d’una córner (3-2, min 89), el triomf no s’ha escapat i el Barça B sabrà demà dilluns quin serà el seu rival a les semifinals de dijous.

La fitxa

Barça B, 3

Valladolid Promesas, 2

Barça: Iñaki Peña, Morer, Cuenca, Mingueza, Monchu, Jandro (Reis, min 72), Akieme, Matheus (Nils, min 86), R. Manaj, Konrad i Ilaix Moriba.

Valladolid: Samu, Raúl Navarro, Jaime, Alende, Corral (Ignasi Vilarrassa, min 61), Víctor, Miguel Rubio, Oriol Rey (Fran Álvarez, min 70), Doncel, Zalazar i Miguel (Stiven Plaza, min 70)

Gols: 1-0, Konrad (min 3). 1-1, Miguel (min 9). 2-1, Monchu (min 57). 3-1, Konrad (min X). 3-2,

Àrbitre: José Luis Guzmán Mansilla. Ha amonestat Morer, Jandro, Monchu i Reis, del Barça B, i Alende, Oriol Rey, Raúl Navarro i Miguel de la Fuente, del Valladolid Promesas.