2. Trilli

DEFENSA

02-Trilli
Lateral amb una gran polivalència, així com amb una gran capacitat física i una forta personalitat

Álvaro Pérez Campo, més conegut com a Trilli, va començar a jugar a futbol al planter del Racing de Ferrol, fins que el 2014 va fitxar pel Deportivo de la Corunya. Al club corunyès va anar passant per les diferents categories inferiors fins a disputar la temporada 2020/21 amb el Juvenil A a Divisió d'Honor, formant part de l'equip que va acabar guanyant la Copa de Campions. A més, aquesta mateixa temporada va fer el seu debut a Tercera amb el Fabril, el filial del Deportivo aleshores entrenat per Juan Carlos Valerón.

Mesos més tard, el 29 d'agost de la temporada 2021/22, va debutar com a titular en partit oficial amb el primer equip del Deportivo a Primera Federació. Després de 21 partits disputats amb els de Riazor, i havent demostrat una gran polivalència, així com les seves capacitats físiques i una gran personalitat, el lateral fitxa pel Barça.

A més, Trilli és també un habitual a les convocatòries de les categories inferiors de la selecció espanyola. El futbolista gallec ha estat internacional sub-16, sub-17, sub-18 i sub-19 els últims anys.

Lloc de naixement
Ortigueira, La Coruña
Data de naixement
19/05/2003

Totes les notícies

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut