Industrias Santa Coloma – Barça Lassa: Campions de la Copa Catalunya! (1-4)

Els d’Andreu Plaza guanyen la final i sumen el sisè títol consecutiu, el desè en la seva història

El Palau Blaugrana ha viscut aquest diumenge una final amb molta intensitat entre l’Industrias Santa Coloma i el Barça Lassa. Un derbi en què els blaugranes han hagut de superar la gran pressió dels rivals per guanyar (1-4) i endur-se la seva desena Copa Catalunya. Un duel marcat per la igualtat, sobretot a la primera meitat. Finalment la qualitat dels d’Andreu Plaza s’ha imposat i han remuntat un partit que havien començant perdent.

Igualtat a la primera part

El partit ha començat amb molta intensitat per part dels dos equips, amb l’Industrias Santa Coloma amb la pressió molt avançada. Això ha provocat un greu error a la frontal de l’àrea del Barça i ha generat el gol que havia d’obrir el marcador (0-1, minut 3). El Barça Lassa ha intentat sortir amb la pilota jugada, mantenint el control. El porter de Santa Coloma Miquel Feixas ha aconseguit aturar dues bones rematades de Ferrao. Al minut 8, però, el brasiler no ha fallat la tercera, en què després de fer mitja volta s’ha desempallegat del seu defensor i ha aconseguit una gran diana (1-1, minut 8).

Després del gol, el partit ha baixat una mica la intensitat i hi ha hagut ocasions per als dos equips. Juanjo ha posat una mà salvadora per evitar un remat clar de Ximbinha. I en els darrers minuts Aicardo i Esquerdinha han posat a prova el porter rival, però no han tingut sort. Quedava tot per decidir a la segona part.

Remuntada a la represa

En la segona meitat, la tònica del partit ha canviat i el Barça Lassa amb el seu joc s’ha acabat imposant. Dyego ha tingut la primera ocasió i el seu xut ha sortit fregant el pal. El gol ha arribat des d’un córner servit per Adolfo al minut 29. La pilota ha caigut als peus de Ferrao que, des de fora de l’àrea, ha rematat de volea al fons de la xarxa.

Després en tan sols dos minuts han sentenciat el partit. Al minut 36 Ferrao ha tret una falta a la frontal de l’àrea, ha passat la pilota a Aicardo, que amb un gran xut ha situat l’1-3 al marcador. Un minut després, Roger Serrano posava la cirereta al pastís amb l’1-4 final. Un partit coral, i quatre dianes que augmenten el palmarès d’aquest Barça Lassa que ja suma la 10a Copa Catalunya de la seva història.