Joao Batista acaba contracte i no seguirà al Barça Lassa

Joao Batista acaba contracte i no seguirà al Barça Lassa

El jugador brasiler ha jugat les dues últimes temporades al Club i ha guanyat una Copa del Rei i dues Copes Catalunya de blaugrana

El brasiler Joao Batista no seguirà al Barça Lassa a partir del proper 30 de juny, quan finalitza el seu contracte amb el Club. Joao va arribar al Barça l’estiu del 2016 procedent del Palma Futsal i ha defensat durant dues temporades la samarreta blaugrana. Durant la seva estada al Barça, Joao ha guanyat una Copa del Rei (2018), dues Copes Catalunya (2016 i 2017) i ha sigut dues vegades subcampió de lliga (2017 i 2018).

15 gols de blaugrana

Tot i ser un jugador de perfil més defensiu, Joao ha marcat 15 gols en els seus dos anys al Barça. El brasiler va marcar 7 gols a la LNFS i 1 gol a la Copa del Rei la temporada 2016/17; i aquesta última temporada 2017/18 ha marcat 3 gols a la LNFS i 4 gols a la Copa del Rei.

Agraïment del Club

El Club agraeix el rendiment i la professionalitat del jugador durant els dos anys que ha defensat la samarreta blaugrana i li desitja tota la sort a Joao en els seus propers reptes professionals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut