El Barça Lassa no estarà sol a Torrejón

El Barça Lassa no estarà sol a Torrejón

Unes 180 persones animaran i acompanyaran l’equip blaugrana en el decisiu partit d’aquest dimarts contra l’Inter.

S’acosta la gran final de la LNFS. I el FC Barcelona Lassa ja compta les hores que queden per a l’inici del cinquè i definitiu partit de la sèrie contra l’Inter. Serà la tercera vegada que, aquestes últimes setmanes, els d’Andreu Plaza visitin el Pabellón Jorge Garbajosa de Torrejón de Ardoz. I, si en les dues anteriors ja van sentir el suport de diverses penyes blaugrana, aquest duel no serà una excepció.

Perquè, novament, hi haurà blaugranes a les grades que pertanyen a diferents penyes de Madrid, com ara la Penya Blaugrana de Guadalajara, la Penya Blaugrana de Móstoles, la Penya Blaugrana de Madrid, la Penya Blaugrana Torrejón de Ardoz, la Penya Blaugrana Alcalá de Henares i la Penya Blaugrana La Granja y Valsaín.

A més, i a banda dels familiars i amics dels membres de l’equip, des de Barcelona es desplacen aproximadament uns 40 membres del grup d’animació Dracs, que de ben segur que es faran sentir. Els Dracs que no puguin venir seguiran el partit a través d’una pantalla que s’instal·larà a l’Auditori 1899 del Camp Nou.

En total, doncs, hi haurà unes 180 persones que ajudaran el Barça Lassa a aconseguir l’objectiu: el títol de la LNFS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut