Erick: “Pesa més la motivació que el cansament”

Erick: “Pesa més la motivació que el cansament”

El portuguès adverteix que l’equip ha de millorar l’atenció defensiva per minimitzar “el poderós un contra un” dels jugadors del Jimbee

Aquest dilluns a les 20:30h comencen les semifinals de la lliga al millor de tres amb el Barça-Jimbee Cartagena per una banda del quadre; i ElPozo-Jaén per l’altra. 

Amb el factor pista a favor i l’adrenalina encara pels núvols després de la remuntada contra el Manzanares (3-2), Erick adverteix que “ara ja no importa si estem més cansats que ells o no, només tenim en ment l’objectiu de guanyar la lliga i la motivació pesa més que el cansament”, avisa, i també remarca la importància del factor Palau. “Amb la nostra gent som més forts, dijous ens van ajudar moltíssim, i animo a tothom que vingui perquè ens donen ales”, diu Erick.

Atenció defensiva

El Cartagena ja va superar el Barça aquesta temporada a la final de la Supercopa (1-2), tot i que el Barça ha guanyat els dos partits de lliga que els ha enfrontat, l’últim per un espectacular 8-6 al Palau fa poc més d’un mes.

“El seu punt fort és que juguen com un equip, estan molt treballats tàcticament, i també tenen jugadors de molta qualitat i amb capacitat de desequilibri i en els partits que hem jugat fins ara ens han fet molt de mal en l’un contra un, aquest és l’aspecte que hem de treballar si volem guanyar-los, que no ens puguin driblar fàcilment”, avisa Erick.

Sense novetats a les convocatòries

Els dos equips repeteixen la mateixa convocatòria que en l’últim partit, el Barça encara amb la baixa de Ferrao i els jugadors del filial Touré, Puigvert, Tapias, Nico i Kokoro. El Jimbee ve més descansat després de superar l’Inter en dos partits a quarts i amb Lucao, Mellado i Motta com les seves principals amenaces a la pista.

El partit serà aquest dilluns a les 20:30h i serà retransmès per Tdp i Esport3.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut