Manzanares - Barça: Tocarà activar el factor Palau (5-4)

Els de Jesús Velasco han caigut al Manzanares Arena i necessitaran guanyar en un tercer partit si volen ser a les semifinals del play-off de la Lliga

Tocarà desempatar al Palau Blaugrana. El Barça de futbol sala no ha pogut guanyar el Manzanares Arena i necessitarà un tercer partit si vol ser a les semifinals de la Lliga. La derrota d'aquest dilluns ha evitat que els culers aconseguissin ja un bitllet que han tingut a tocar. Perquè, després d'un partit en què l'intercanvi de cops ha estat una constant, Puigvert ha avançat els culers a sis minuts per al final. Malauradament, però, un minut fatídic amb gols de Daniel i Cortés ha capgirat l'electrònic i ha esfumat el triomf.

Així doncs aquest dijous, a partir de les 20.30 hores, el Palau haurà de ser una caldera de suport per intentar ser a les semifinals contra el Cartagena, que ha eliminat l'Inter per un global en la sèrie de 0-2.

Intercanvi de cops

Com ja va passar al Palau Blaugrana, ha estat un partit igualat, amb intensitat i gols. Concretament, en la primera part s'han vist fins a quatre dianes. I han començat a caure molt ràpidament. Ha estat Adolfo, en el primer minut de joc, qui ha inaugurat el marcador i ha avançat el Barça (0-1, min 1). Però primer Cortés (1-1, min 4) i posteriorment Raúl Campos (2-1, min 6), tots dos en jugades d'estratègia, han pogut capgirar l'electrònic a favor dels locals. Resultat que no ha estat definitiu abans del descans perquè Pito ha pogut aprofitar una assistència de Matheus per fer el 2-2 (min 13) que ha marcat el pas pels vestidors.

A la represa el guió s'ha mantingut, amb un intercanvi de cops que novament s'ha vist reflectit en el marcador. Primer ha estat Pito qui ha pogut celebrar, amb una diana que ha tornat a avançar el Barça (2-3, min 22). L'alegria, però, ha durat poca estona perquè Daniel, que ha aprofitat una errada, ha fet l'empat amb una rematada al segon pal (3-3, min 26).

22 segons fatídics

A partir d'aquí, el Barça ha passat a portar el pes del joc, amb ganes de sentenciar ja l'eliminatòria i no haver de jugar el tercer partit. Les ocasions s'han succeït, però Antonio Navarro i la defensa ho han endarrerit. No evitat, perquè Puigvert, que ha rematat al segon pal una assistència d'Antonio, ha trobat la recompensa (3-4, min 33).

Malauradament per als interessos culers, un minut fatídic ha fet volar la victòria, amb gols de Daniel i Cortés que han capgirat l'electrònic en 22 segons (5-4, min 36). Un resultat que ha estat definitiu perquè, tot i que el Barça ho ha intentat amb porter-jugador, ja no hi ha hagut temps per a més. El Palau, doncs, haurà de decidir.

LA FITXA

MANZANARES, 5

BARÇA, 4

Manzanares: Antonio Navarro, Deivão, Álvaro, Cortés, Juan Emilio -cinc inicial- Pedro, Raúl Campos, Daniel, Gallo, Javi Alonso, Antoñito.

Barça: Dídac, Antonio, Erick, Puigvert, Adolfo -cinc inicial- Miquel Feixas (ps), Catela, Pito, Tapias, André Coelho, Matheus, Touré.

Gols: 0-1, Adolfo (min 1). 1-1, Cortés (min 4). 2-1, Raúl Campos (min 6). 2-2, Pito (min 12). 2-3, Pito (min 22). 3-3, Daniel (min 26). 3-4, Puigvert (min 33). 4-4, Daniel (min 36). 5-4, Cortés (min 36).

Àrbitres: Barrilero Mohedano, Bustos Caparrós. Ha amonestat Gallo, Juan Emilio i Pedro, del Manzanares, i Antonio, Coelho i Matheus, del Barça.