Catela, baixa mínim fins al febrer
Ofert per

Catela, baixa mínim fins al febrer

El jugador té una fractura a l’escafoides del peu dret i l’evolució de la recuperació marcarà els terminis del seu retorn a les pistes

El jugador Juanjo Catela s’ha fet proves arran d’unes molèsties al turmell i els resultats han determinat que té una fractura a l’escafoides del peu dret i que s’estarà un mínim de 2 mesos de baixa. Es perdrà segur, en total, tres partits de lliga, la Supercopa i l’eliminatòria de Copa del Rei contra Movistar Inter, però serà l’evolució de la recuperació el que determinarà la seva disponibilitat per tornar a jugar.

El calendari dels lesionats

Abans de festes, el Barça té dos partits de lliga: el dissabte que ve dia 9/12 a les 18h contra el Córdoba al Palau, i el dissabte dia 23/12 també a les 18h i també al Palau contra Osasuna Magna. Després ja ve la Supercopa que es disputa a Jaén els dies 6 i 7 de gener. I després només dos partits més abans d’una aturada d’un mes per la disputa de la Copa Amèrica. L’únic partit de lliga que es jugarà al gener serà un Peñíscola-Barça el cap de setmana del 13/1. I l’últim partit serà el Movistar Inter-Barça de Copa del Rei del dimarts dia 16/1.

Matheus, que va forçar per jugar la Ronda Elit, descansarà contra el Córdoba i s’espera que ja estigui disponible per després de l’aturada de seleccions d’ara del mes de desembre. Igual que Sergio González i Miquel Feixas, que ja estan en la part final de les seves respectives lesions musculars.

Pel que fa als lesionats de llarga durada, Sergio Lozano ja toca pilota i els terminis marcats, i si no hi ha cap contratemps sobrevingut, estableixen que estaria a punt per reaparèixer al febrer. En canvi, Ferrao no està previst que torni fins al tram final de la competició i Álex Yepes es perd tot el que queda de temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut