Només val guanyar contra el Riga

Només val guanyar contra el Riga

El Barça necessita superar l’amfitrió per segellar el seu bitllet per a la Final Four (dissabte, 16h, en directe per Esport3)

Les victòries del Barça contra l’Etoile (0-7) i del Riga contra l’Eboli (5-4) converteixen l’última jornada de la Ronda Elit en una final Riga-Barça amb un bitllet per a la Final Four en joc, amb l’únic asterisc que el Riga en té prou d’empatar i, en canvi, el Barça només es classificaria en cas de victòria.

Velasco podrà comptar amb els 14 jugadors desplaçats a Riga per al partit decisiu, inclosos Feixas i Matheus, i haurà de tenir en compte que Erick, Pito, Catela i Dyego estan apercebuts de sanció i si veuen targeta es perdrien una hipotètica semifinal en cas de passar a la Final Four. 

previa_neu

El Riga, un equip competitiu

Liderat per Ricardinho i Thalles, el Riga ha guanyat els dos partits per la mínima i al límit del temps reglamentari contra l’Etoile i l’Eboli després de remuntar, demostrant que és un equip molt competitiu, que juga a l’atac i que arriba a la cita carregat de confiança.

“Les sensacions fins ara són molt bones, arribem en bones condicions, estem jugant bé i creant moltes ocasions de gol, és un partit a vida o mort i l’afrontem molt motivats”, diu Jesús Velasco.

“El Riga és un equip molt intens i que juga molt bé a la contra i la clau serà mantenir el mateix nivell de concentració que en l’últim partit contra l’Etoile”, avisa Dyego, que destaca que l’equip només depèn d’ell mateix per aconseguir l’objectiu.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut