Etoile Lavalloise - Barça: Golejada per tornar a activar totes les opcions (0-7)

Etoile Lavalloise - Barça: Golejada per tornar a activar totes les opcions (0-7)

L'equip de Jesús Velasco, molt efectiu aquest cop sí, ha aconseguit una important victòria en el segon partit de la Ronda Elite amb hat-tricks de Pito i Adolfo i un gol de Matheus

El Barça de futbol sala depèn d'ell mateix per ser a la Final Four 2024. Els de Jesús Velasco han aconseguit golejar l'Etoile Lavalloise en el segon partit de la Ronda Elit (0-7) i tornen a reactivar totes les seves opcions de passar a la fase final de la Champions, després de l'empat inaugural contra el Città di Eboli. Els hat-tricks de Pito i Adolfo, així com el gol final de Matheus, permet als culers sumar els tres punts en un enfrontament en què, avui sí, s'ha recuperat l'efectivitat.   

Per fi entren els gols

El Barça ha dominat el primer temps, però no amb tantes ocasiones i tanta facilitat en el joc com contra el Città di Eboli. De totes maneres, l'efectivitat ha acompanyat més el conjunt blaugrana i, ja al descans, el resultat ha estat favorable (0-2). 

No sense complicacions, perquè l'equip de Jesús Velasco, com ja es preveia, s'ha trobat contra un rival francès ben ordenat, amb pressió alta i jugadors de qualitat que han estat un perill en atac. De fet, l'Etoile ha avisat, però Dídac Plana ha aparegut per evitar el gol, tant amb el 0-0 (min 4) com en els darrers vint segons del primer temps, amb tres intervencions de mèrit, ja amb el 0-2. 

Uns gols culers que han arribat mitjançant Pito i Adolfo. El primer, obra del brasiler, que es va perdre el primer partit d'aquesta Ronda Elit per sanció, quan ha aprofitat una pilota mal refusada per batre el porter amb un xut potent (0-1, min 5). El segon, obra d'Adolfo, quan ha rematat al segon pal una centrada de Dyego (0-2, min 13). Resultat que també podria haver estat més ampli abans del descans, però Pito i Antonio no han pogut fer el tercer. 

Victòria contundent

Afortunadament pels interessos culers, aquesta tercera diana sí que ha arribat a la represa, aquesta vegada en una jugada meravellosa de Touré que ha acabat transformant el mateix Pito (0-3, min 21). De manera molt ràpida, sense temps perquè l'Etoile Lavalloise pogués entrar dins del partit.

Això ha obert la veda d'un tram final de partit amb un únic color, el blaugrana. Perquè els gols han anat caient de forma progressiva, fins al final, per anar ampliant la diferència no només del partit, sinó també de l'average general. Pito ha fet el seu hat-trick (0-4, min 30), igual que un Adolfo que ha fet dos gols més en aquesta segona meitat (0-5, min 33; 0-6, min 34). Ja en el tram final, Matheus ha arrodonit la golejada amb el 0-7 que ha tancat de forma definitiva l'electrònic (0-7, min 38). 

D'aquesta manera, ara el Barça haurà d'esperar el resultat del Città di Eboli - Riga. El que està clar és que, en cas de victòria en el partit de dissabte contra el Riga de Ricardinho, només dos triomfs dels italians i un average de gols major deixaria el Barça fora de la Final Four. Caldrà guanyar sí o sí.

LA FITXA

Etoile Lavalloise, 0

Barça, 7

Etoile Lavalloise: Marquet, Guirio, Mouhoudine, El Mesrar, A. Mohammed -cinc inicial- Kaique Souza, Bakkali, Diego Napoles, Brioua, Ferreira, Lutin.

Barça: Dídac, A. Coelho, Dyego, Catela, Pito -cinc inicial- Erick, Adolfo, Touré, Matheus, Antonio, Aniol.

Gols: 0-1, Pito (min 5). 0-2, Adolfo (min 13). 0-3, Pito (min 21). 0-4, Pito (min 30). 0-5, Adolfo (min 33). 0-6, Adolfo (min 34). 0-7, Matheus (min 38). 

Àrbitres: Ademir Avdic, Vedran Babic. Groga a El Mesrar, de l'Etoile, i a Dyego, del Barça. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut