Barça - Città di Eboli: Un cop dur per començar (2-2)

Barça - Città di Eboli: Un cop dur per començar (2-2)

Els de Jesús Velasco han estat clarament superiors, però no han trobat l'efectivitat necessària. Un gol a 9 segons del final de Calderolli ha evitat el primer triomf culer en aquesta Elite Round

La Ronda Elit de la Champions no ha començat com es desitjava. El Barça de futbol sala no ha pogut passar de l'empat contra el Città di Eboli i veu com ara està obligadíssim a guanyar els dos partits que li falten si vol ser a la Final Four del proper mes de maig. En un partit dominat pràcticament en tot moment, però en el qual l'efectivitat no ha acompanyat, Catela, de penal, i Touré han fet els gols que han remuntat una diana inicial de Calderolli. Però la mala sort, que en aquest partit ha estat molt present, ha aparegut en el darrer tram i, a 9 segons per al final, el mateix Calderolli ha forçat l'empat.

D'aquesta manera, els de Jesús Velasco veuen com necessiten guanyar aquest dimecres l'Etoile Lavalloise i aquest dissabte el Riga Futsal per tornar a jugar una fase final de la Champions. 

Sense encert 

Ha estat una primera meitat molt difícil d'explicar. El partit s'ha tenyit de blaugrana des del primer moment, amb ocasions, bones jugades defensives, contraatacs i combinacions de qualitat, però no estat fins a 52 segons per al descans, i de penal, quan Catela ha pogut fer el primer del Barça. Un gol que, a més, ha significat l'empat (1-1, min 19).

I és que, amb una clara demostració d'efectivitat total, el Città di Eboli s'ha avançat al marcador en l'única oportunitat clara que ha tingut, amb un xut de Calderolli (0-1, min 12). El Barça, per la seva part, n'ha tingut fins a 17. Xuts d'Adolfo, de Catela, de Toure o d'Aniol han estat salvats pel porter Dalcin, mentre que ocasions que han marxat fregant la fusta d'André Coelho, Erick, Matheus o Dyego, i fins i tot un pal d'Antonio, podrien haver fet que el Barça marxés amb un resultat còmode al descans. 

La millor estrena de Touré

El guió ha canviat una mica a la represa, amb un Città di Eboli que ha pujat la seva línia defensiva i ha consolidat més la zona per dificultar les arribades dels de Velasco. Això ha obligat el Barça a baixar les revolucions de l'atac i a haver de construir millor les jugades. Adolfo, amb un xut sec, ha posat a prova Dalcin (min 27), però la més clara ha estat de Touré, després d'una llarga jugada blaugrana, tot i que la seva rematada s'ha topat amb el pal (min 29). Després, també Erick ha posat a prova el porter dels italians (min 32), igual que un Adolfo que ha vist com Dalcin s'ha fet gran en un parell d'ocasions (min 33).

Però ha estat una rematada des del segon pal de Touré, en un servei de banda de Catela, el que ha pogut posar el Barça per davant i fer justícia amb el que s'havia vist fins al moment (2-1, min 34). Un gol que, a més, ha significat el primer del francès amb el primer equip del Barça. 

El Città di Eboli rasca l'empat 

Aquest gol ha permès als culers respirar una mica, però també als italians jugar sense res a perdre. Així, per sota en el marcador, i a falta de 3.30 per al final, el Città di Eboli ha tret porter-jugador amb Igor Carioca.

Amb el joc clarament decantat del cantó italià, el Barça ha aguantat bé. Erick, de fet, ha salvat un gol de Liberti amb l'esquena. Però, finalment, i quan quedaven només 9 segons, Calderolli, de nou, ha colpejat els culers i ha fet l'empat definitiu (2-2, min 40) que obliga el Barça a no fallar més. 

LA FITXA

BARÇA, 2

CITTÀ DI EBOLI, 2

Barça: Dídac, A. Coelho, Dyego, Adolfo, Catela -cinc inicial- Matheus, Antonio, Erick, Touré, Aniol Vendrell.

Città di Eboli:  Dalcin, Venancio, Patias, Liberti, Marinovic -cinc inicial- Caponigro, Carioca, Calderolli, Da Silva, Galliani, Baroni, Restaino, Selucio. 

Gols: 0-1, Calderolli (min 12). 1-1, Catela, de penal (min 19). 2-1, Touré (min 34). 2-2, Calderolli (min 40). 

Àrbitres: Vedran Babic, Vlad Nicolae Ciobanu. Groga a Caponigro, del Città di Eboli. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut