Amb ganes de començar

Amb ganes de començar

Adolfo s’espera un Eboli “rocós i competitiu” en el debut a la Ronda Elit (dimecres 29/11, 15h, Esport3)

El Barça ja s’ha entrenat a l’escenari de la Ronda Elit, el Zemgales Olimpiskais Centrs de Jelgava, a uns 40 minuts de Riga, i les sensacions després de provar la pista han estat positives. És un parquet en bones condicions en una pavelló amb una capacitat per a uns 2 mil espectadors.

Per al debut, Velasco recupera a Matheus i Feixas, que són a la convocatòria, però no podrà comptar amb el sancionat Pito.

Mentalitat guanyadora

Només val la primera posició i l’equip afronta el debut a la Ronda Elit contra el Feldi Eboli amb mentalitat guanyadora. “Hem d’aprendre de l’experiència de la temporada passada i afrontar cada un dels tres partits com si fos una final i deixar-nos la vida des del primer i fins l’últim minut per aconseguir l’objectiu que busquem, que és el de quedar primers”, diu Adolfo.

Sobre l’Eboli, Adolfo avisa que serà un rival “rocós i molt competitiu, ple d’internacionals per Itàlia, que ens esperarà a mitja pista i voldrà viure dels nostres errors”, avisa, i per això considera que una de les claus serà “tenir sempre màxima concentració i intentar fer que el ritme del partit sigui alt”, explica.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut