Segona aturada i marxen 9 jugadors

Segona aturada i marxen 9 jugadors

Velasco ho afronta amb resignació però reconeix que “és un període molt dolent per a nosaltres perquè ens quedem amb només 3 futbolistes i no podem entrenar junts”

Tot just un mes de competició i quatre jornades de lliga disputades i arriba la segona aturada de seleccions, amb partits oficials de classificació per al Mundial per a Espanya i Portugal, i dos amistosos del Brasil a Dinamarca.

El Barça perd a nou jugadors: Dídac, Antonio, Adolfo i Catela (Espanya); Erick i André Coelho (Portugal); i Pito, Dyego i Matheus (Brasil).

Espanya juga dos partits oficials contra Eslovènia, aquest divendres i el dilluns de la setmana que ve; Portugal també té un doble compromís oficial contra Armènia, també aquest divendres i dimecres de la setmana que ve; i el Brasil juga dos amistosos a Dinamarca, dijous i dissabte d’aquesta setmana.

Velasco, resignat

Jesús Velasco només es queda amb tres jugadors del primer equip que són Miquel Feixas, Sergio González i Álex Yepes. Els tres s’entrenaran amb el filial fins dimecres que ve, que ja es reincorporaran els brasilers.

“És el que hi i és igual per a tots, però a nosaltres ens afecta més perquè tenim més internacionals que la majoria dels equips”, explica resignat Velasco.

“És un període molt dolent per a nosaltres perquè tal i com jo entenc el futbol sala, que és un joc associatiu, és imprescindible entrenar junts per tenir després un bon rendiment a la pista i ara no podem fer-ho”, reconeix el tècnic. 

“Tindrem només un dia amb tota la plantilla per preparar els partit contra l’Alzira, i després només una sessió també per preparar el partit contra ElPozo, que és un altre equip que també ho pateix perquè té molts internacionals com nosaltres”, exposa Velasco, que no busca excuses.

“És el que té comptar amb una de les millors plantilles del món i ja hem parlat internament al vestidor que no queda una altra que sobreposar-nos i seguir competint per sumar el màxim de punts possibles”,  diu Velasco.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut