Barça - Valdepeñas: Remuntada per sumar la segona victòria (4-3)

Els blaugranes han capgirat al marcador en la segona part després de dos gols visitants a la primera

Nit de remuntades a Can Barça. L'equip de futbol sala ha posat la cirereta a una gran jornada blaugrana. Mentre que el futbol ha capgirat un 0-2 contra el Celta, l'equip de Jesús Velasco ha fet la rèplica al Palau en remuntar dos gols del Valdepeñas a la primera part (3-4).

Amb els gols de Coelho, Pito, Adolfo i Dyego de penal en el darrer minut de partit, els blaugranes, han aconseguit tres punts més que els permet sumar la segona victòria consecutiva.

A remolc a la primera part

El conjunt blaugrana ha començat el partit desendollat completament. En els primers minuts, el Valdepeñas ha deixat clara la seva intenció d'assaltar al Palau i instants després de l'ocasió més clara del duel amb un pal de Pacheco, ha arribat el primer gol visitant.

El gol de Bynho que inauguraba el marcador ha arribat en el minut 9 de partit, però l'aventatge per la mínima ha durat poc, ja que Solano ha estat l'encarregat d'obrir escletxa al minut 14 (0-2).

Velocitat de creuer per obtenir el triomf

El descans ha anat bé als blaugranes. Conscients que no estaven fent el seu millor partit, els de Jesús Velasco han sortit decidits a remuntar el partit. Un objectiu difícil, però no impossible.

El Barça ha començat a dominar el duel, i d'aquesta superioritat ha arribat el gol d'Andre Coelho, per escurçar distàncies en el marcador. L'alegria ha durat poc, ja que en una jugada ofensiva perfecta, el Valdepeñas ha marcat el tercer. La gesta de la remuntada encara es posava més difícil.

Però si una cosa caracteritza aquest equip, és la seva valentia i no abaixar mai els braços. Els blaugranes han continuat amb l'empenta dels primers minuts de la segona part que els ha portat a marcar el gol, i de fet, tres minuts després Pito ha marcat el 2-3.

Quan faltaven 4 minuts pel final del duel, Dyego ha sortit de porter jugador i un minut després, Adolfo ha empatat el partit. Jesús Velasco ha aguantat al "8" blaugrana en aquesta posició per mirar de trobar el gol de la victòria, però el quart ha arribat des del punt de penal.

El mateix Dyego ha convertit el llançament que ha donat la victòria als culers quan falten 30 segons pel final del partit.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 4
Valdepeñas, 3

Barça: Feixas, André Coelho, Dyego, Matheus i Pito - cinc inicial- Catela, Erick, Adolfo, Sergio González, Antonio, Álex.

Valdepeñas: Marcao, Lolo, Eloy Rojas, Eric Martel i Solano - cinc inial- Boyis, Pacheco, Bynho, Rato, Abbasi, Fernando.

Gols: 0-1, Bynho (min. 9); 0-2, Solano (min. 14); 1-2, Coelho (min. 24); 1-3, Pacheco (min. 30), 2-3, Pito (min. 33); 3-3, Adolfo (min. 37); 4-3, Dyego (min. 40)

Árbitres: Navarro Rodríguez-Villanueva. Grogues pels visitants Rojas, Martel Rato i Abbasi