Gaudeix de tots els partits de futbol sala amb el ‘Pack Temporada 23/24’!

Gaudeix de tots els partits de futbol sala amb el ‘Pack Temporada 23/24’!

El Club posa a la venda el paquet d’entrades per a tot el curs amb preus populars i descomptes per a socis i sòcies

El Barça de futbol sala està preparant-se per afrontar un nou curs i donar el màxim d’alegries possibles a l’afició. El Club ja ha posat a la venda les entrades pels partits de l’equip de Jesús Velasco i els aficionats culers poden fer-se amb les seves entrades individuals al lloc web del FC Barcelona.

Com a novetat, aquest divendres també s’han posat a la venda els nous ‘packs’ d’entrades de temporada, que tenen com a objectiu fomentar i fidelitzar l’assistència al Palau Blaugrana amb preus populars.

‘Packs’ d’entrades amb el preu reduït a la meitat i amb descomptes per a socis

Presenciar els 15 partits de la fase regular de la Primera Divisió té un cost, per al públic general, que oscil·la entre els 322 euros a tribuna i lateral i els 193 euros a la zona de gol.

Amb el nou ‘pack’ de temporada que ofereix el club, aquests preus es redueixen a la meitat, amb un cost d’entre només 161 i 97 euros. Però atenció, perquè també s'inclouran en el 'pack' els partits de play-off i de Copa que puguin disputar-se al Palau Blaugrana.

Els socis i sòcies del FC Barcelona que adquireixin aquest 'pack' d’entrades tenen un 20% de descompte addicional i el cost passa a ser d’entre 129 i 77 euros per poder veure tots els partits de la secció al Palau Blaugrana.

Un dels principals avantatges d’aquest abonament és que permet tenir reservat sempre el mateix seient i que no caldrà gestionar l’adquisició de l’entrada de cada partit. Cal subratllar que, en el cas dels aficionats o aficionades al futbol sala que adquireixin el ‘pack’, el preu de mitjana per partit seria d’entre només 10,73 i 6,46 euros. I en el cas dels sòcies i sòcies, seria una mitjana d’entre només 8,6 i 5,1 euros.

Més opcions

Hi ha un segon 'pack' que inclou els 9 millors partits de la fase regular per un preu a partir dels 65 euros per als socis i dels 81 euros per al públic general. Els partits que entren al pack són els de categoria A+, A, B+ i B: Valdepeñas, Jaén, Movistar Inter, Noia, ElPozo, Mallorca Palma Futsal, Industrias Santa Coloma, Betis, i Cartagena.

D'aquesta manera el soci que que vulgui assistir a tots els partits de la fase regular pot retirar gratuïtament les entrades dels 6 partits de categoria C i fer-se amb el pack per la resta, que serien de pagament. Les entrades també es poden comprar, com sempre, partit a partit a través del lloc web del Club.

Com fer-se amb el ‘pack’?

Els ‘packs’ de futbol sala ja estan a la venda a les taquilles del Palau Blaugrana i també es poden adquirir enviant un correu electrònic a l’adreça futbolsala@fcbarcelona.cat .

Com fer-se amb les entrades individuals?

En cas de no voler adquirir l’abonament, els aficionats i aficionades també poden adquirir les entrades pels seus partits favorits. Ho poden fer mitjançant el lloc web del FC Barcelona, amb l’opció d’un 25% de descompte per la compra de tres o més entrades (codi FCB25). Els socis disposen d’accés gratuït en sis partits de la fase regular de la lliga i també grans descomptes d’entre el 70 i el 30% en la resta de compromisos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut