Inter - Barça: A la final! (2-4)

Els de Jesús Velasco guanyen el segon partit de la sèrie de semifinals i lluitaran per revalidar el títol de lliga contra el Jaén, que ha eliminat el Palma Futsal

Per la via ràpida. El Barça de futbol sala ha derrotat l'Inter al pavelló Jorge Garbajosa i jugarà la final del play-off pel títol de Lliga. Ho farà després de derrotar els madrilenys per un global en l'eliminatòria de 2-0, amb triomfs tant al Palau com a Torrejón de Ardoz. El d'aquest dimecres, amb gols d'Antonio, André Coelho, Pito i Adolfo que permeten als de Jesús Velasco aconseguir el bitllet de la classificació. I és que, en un partit que no s'ha decidit fins al tram final, i en uns minuts bojos amb gols en totes dues àrees, la balança s'ha decantant del cantó blaugrana, que ara haurà de veure'ls les cares a la final contra el Jaén.

Equilibri inicial

Ha estat una primera meitat amb alternatives, però que ha arribat al descans empatada en l'electrònic. Perquè, malgrat les ocasions que han tingut tots dos equips, el resultat de la primera part ha estat 1-1, amb dos gols en els primers 6 minuts. El primer, obra de Raúl Gómez, quan ha aprofitat una pèrdua per superar Miquel Feixas (0-1, min 3). El segon, després d'una deixada de Pito que Antonio ha rematat al fons de la xarxa (1-1, min 6).

Tot i que ràpidament l'Inter s'ha carregat de faltes i ha fet la cinquena amb més de 12 minuts encara per disputar-se, no ha estat fins a la represa quan el marcador s'ha tornat a moure.

Un minut de bogeria

Així, el Barça ha passat a tenir més i millors ocasions, tot i que li ha costat batre Jesús Herrero. Finalment, però, els gols han arribat, tot i que fins al final no s'ha acabat de sentenciar el triomf.

André Coelho, amb un xut potent que primer s'ha estavellat contra el travesser i després ha traspassat la línia de gol, ha avançat els culers (1-2, min 30). Però ràpidament Fits ha tornat a posar l'empat per no fer durar gaire l'alegria (2-2, min 31).

La resposta culer, malgrat tot, ha estat espectacular, amb una rematada potentíssima de Pito només 10 segons després que Jesús Herrero no ha pogut salvar (2-3, min 31).

A partir d'aquí, l'Inter ha buscat l'empat, però el Barça ha aguantat bé. Adolfo, ja en el darrer segon, ha segellat el triomf amb un gol sobre la botzina que ha posat el 2-4 definitiu i que ha tenyit de blaugrana el bitllet per a la final.

LA FITXA

INTER, 2

BARÇA, 4

Inter: Jesús Herrero, Raúl Gómez, Eric Martel, Lazarevic, Fits -cinc inicial- Drahovsky, Cecilio, Sepe, Carlao, Tripodi, Borja, Pola,

Barça: Feixas, André Coelho, Marcenio, Catela, Pito -cinc inicial- Harrison, Antonio, Dyego, Matheus, Adolfo, Sergio González, Ortiz.

Gols: 1-0, Raúl Gómez (min 3). 1-1, Antonio (min 6). 1-2, André Coelho (min 30). 2-2, Fits (min 31). 2-3, Pito (min 31). 2-4, Adolfo (min 40).

Àrbitres: Felipe Madorrán, Urdanoz Apezteguia. Groga als locals Raúl Gómez, Lazarevic, Cecilio i Sepe i als visitants André Coelho, Matheus, Dyego i Sergio González.