A Torrejón com si no existís el tercer partit

A Torrejón com si no existís el tercer partit

El Barça vol sentenciar la semifinal contra Inter tot i la baixa de Ferrao, que arrossega una fissura en una costella (dimecres, 20:30h, BarçaTV)

Després de confirmar les bones sensacions de l’eliminatòria contra Valdepeñas amb un triomf incontestable en el primer partit de la semifinal contra Inter, el Barça de Velasco viatja aquest dimarts a Torrejón amb l’objectiu de tancar la sèrie. 

Per al segon partit contra Movistar Inter, que tindrà lloc aquest dimecres a les 20:30 i que s’oferirà en directe per BarçaTV, el brasiler Ferrao serà baixa per una fissura en una costella. Sense Ferrao ni Lozano, la llista de convocats la integren els 12 jugadors restants del primer equip i el colombià Harrison Santos. Torna Dídac, un cop ja ha complert el partit de sanció per l’expulsió a Valdepeñas.

Coelho i Antonio destaquen la solidesa defensiva

El 2-0 contra Movistar Inter suposa el tercer partit en tota la temporada que l’equip deixa la porteria a zero. Els altres dos van ser a la Champions contra el Dobovec (0-8), i en el partit de lliga al Palau contra Xota (3-0). 

“L’equip ha fet una passa endavant des de l’inici dels play-off i la línia a seguir és la solidesa defensiva que vam demostrar en el primer partit contra Inter”, destaca Coelho. “Ara afrontem el segon partit allà com si fos l’últim i la clau serà mantenir el nivell de concentració dels últims partits”, afirma André Coelho.

“Tenim un equip que necessita molt poc per marcar gols i si som capaços de defensar com ho vam fer al Palau és cert que tindrem molt guanyat”, diu Antonio, que remarca la importància de concedir molt poc als rivals. “Com se sol dir, els atacs guanyen partits, però les defenses guanyen campionats”, argumenta el de Jaén.

En directe per BarçaTV

El segon partit Inter-Barça es podrà veure només per BarçaTV i també per la web de la RFEF. Serà aquest dimecres dia 7/6, a partir de les 20:30h. I després? Futur incert. O bé tercer partit al Palau el proper dissabte dia 10/6 a les 13h, o bé ja començar a preparar la final que hauria de començar el divendres dia 16/6.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut