Velasco: “Tenim la intenció de no tornar al Palau”

Velasco: “Tenim la intenció de no tornar al Palau”

El tècnic destaca a la “superioritat” del Barça però avisa que “ens segueix faltant gol”

Els tres principals protagonistes de la victòria per 2-0 del Barça contra Movistar Inter en el primer partit de les semifinals valoren el triomf i ja apunten les claus per sentenciar l’eliminatòria a Torrejón (dimecres, 20:30h, BarçaTV)

Jesús Velasco

Velasco: “Tenim mitja feina feta i la intenció és no tornar al Palau, hem dominat el partit i hem estat millors i superiors a Inter durant tot el partit. Però hem de ser capaços de plasmar la superioritat en el joc també al marcador per evitar arribar al final amb el partit obert i patir”.

Miquel Feixas

Feixas: “La intensitat defensiva i la concentració han sigut claus. Hem concedit molt poc davant d’un equip que necessita molt poc per fer-te mal. S’ha d’aplaudir el treball en defensa de tot l’equip que era l’assignatura pendent que teníem i ho hem fet excel·lent. Ara anirem a mort a Madrid, amb la intenció de tancar la sèrie, com si no existís el tercer partit”.

Pito

Pito: “Hem aconseguit el primer punt que sempre és el més important i dimecres que ve serà un altre partit molt dur, igual o pitjor que el primer. Són partits que desgasten molt i seria molt bo guanyar en dos partits per arribar més frescos i amb avantatge a la final”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut