Barça - Inter: El Palau vibra amb el primer punt (2-0)

En un partit molt complet i sòlid del Barça, els de Jesús Velasco guanyen en el primer partit de semifinals del play-off del títol de Lliga

El primer punt de les semifinals ja és culer. El Palau Blaugrana ha estrenat l'eliminatòria contra l'Inter i ho ha fet de la millor manera, amb una gran victòria contra els madrilenys. Els gols de Martel, en pròpia porteria, i de Pito han estat decisius, en un gran actuació coral de l'equip local, amb molta solidesa i molt bon joc. D'aquesta manera, amb l'1-0 en el global, els catalans viatjaran a Torrejón de Ardoz, aquest dimecres dia 7 a les 20.30 hores, amb la possibilitat de sentenciar l'eliminatòria i aconseguir el pas per a la final.

Gran partit culer

El domini del Barça ha estat total. Ja des d'una primera part en què l'equip culer ha controlat el joc i el marcador. El resultat al descans, l'1-0, ha reflectit aquesta superioritat, i fins i tot podria haver estat més ampli. Perquè des del primer moment, l'equip de Jesús Velasco ha sortit molt entonat i ha tingut ocasions per marcar. Tot i gaudir-ne d'unes quantes, la diana que ha tancat el primer temps ha arribat després d'un xut de Matheus i d'un gol en pròpia porteria d'Eric Martel (1-0, min 6).

Després d'això, el Barça n'ha tingut més, la més clara un xut al pal d'Adolfo, però l'electrònic no s'ha mogut fins a la represa. Ho ha fet ràpidament, però, perquè quan només s'havia disputat un minut, Pito ha rebut la pilota al punt de penal i ha ampliat diferències per fer més just el resultat (2-0, min 21). I tancar-ho de forma definitiva, perquè la solvència del Barça ha estat tal que l'Inter, que ha optat pel porter-jugador en el tram final, no ha pogut marcar.

D'aquesta manera, el conjunt culer fa un pas endavant en l'eliminatòria, que ara vol tancar ja aquest dimecres a Torrejón. En cas que l'Inter guanyi, hi haurà tercer partit, també al Palau, el proper dissabte dia 10 de juny.

LA FITXA

Barça, 2

Inter, 0

Barça: Miquel Feixas, André Coelho, Catela, Dyego, Pito -cinc inicial- Adolfo, Antonio, Ferrao, Ortiz, Matheus, Sergio González.

Inter: Jesús Herrero, Sepe, Raúl Gómez, Tripodi, Cecilio -cinc inicial- Drahovsky, Kaito, Borja, Eric Martel, Lazarevic, Fits, Pola, Carlao.

Gols: 1-0, Eric Martel, en pròpia (min 6). 2-0, Pito (min 21).

Àrbitres: Carrillo Arroyo, Cordero Gallardo. Groga al local Catela i als visitants Lazarevic i Pola.