“El Palau ha de cremar i ha de ser un infern per al rival”

“El Palau ha de cremar i ha de ser un infern per al rival”

Sergio González té clar que el suport del públic serà vital per guanyar el primer punt de la semifinal contra Movistar Inter (dissabte, 19h, BarçaTV i Esport3)

Arranca la semifinal Barça-Inter i els jugadors del Barça fan una crida a l’afició, convençuts que el públic també jugarà el partit. 

“El Palau ha de cremar, ha de ser una caldera i un autèntic infern per a l’Inter”, avisa Sergio González. “Esperem el Palau de les grans ocasions, és importantíssim guanyar el primer punt i hem d’aprofitar que juguem a casa i que tindrem el suport de la nostra gent per assegurar la victòria”, diu el capità Dyego Zuffo.

 

Dyego també assegura que l’equip ha recuperat la confiança i arriba en un bon moment al partit. “Mai hem dubtat de nosaltres però necessitàvem encadenar dos bons partits perquè ens estava faltant l’encert i ara afrontem amb molta moral el partit contra l’Inter”, afirma.

Feixas, titular

El tècnic Jesús Velasco ha convocat a 14 jugadors per al partit contra Inter. Faltaran el lesionat Lozano i el sancionat Dídac, que va veure la vermella directa en l’últim partit a Valdepeñas. I entren el porter del filial Martí Antolín i també el colombià Harrison Santos. 

De moment el ritme de venda d’entrades és bo i s’esperen entre 2500 i 3000 persones al Palau. Recordem que l’afició no podrà aparcar al recinte de l’Spotify Camp Nou per l’inici de les obres de l’Espai Barça. La cita, aquest dissabte a les 19h. En directe per BarçaTV i Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut