Valdepeñas - Barça: Cap a les semifinals! (3-4)

Valdepeñas - Barça: Cap a les semifinals! (3-4)

Els de Jesús Velasco suen de valent però aconsegueixen la victòria al Virgen de la Cabeza per accedir a la següent ronda, on es trobaran a l’Inter

Segona victòria contra el Valdepeñas... i classificats per a les semifinals del play-off pel títol de la Lliga! Després del triomf d’aquest passat dimarts al Palau, el Barça de futbol sala ha tornat a vèncer, aquest cop al Virgen de la Cabeza, i ha aconseguit un 2-0 en el global de l’eliminatòria que el permet ser en la següent ronda.

Els gols de Pito, Antonio, Sergio González i Catela han neutralitzat la intensitat del Valdepeñas, que no s’ha rendit en cap moment, i ara ja espera l’Inter. El primer duel serà aquest dissabte 3 de juny, a partir de les 20 hores, al Palau Blaugrana. Les entrades es posaran a la venta a partir de dilluns.

Equilibri de forces

En una primera part intensa, en què s’han vist fins a sis gols, el Valdepeñas no ha baixat els braços i, tot i arribar a perdre 1-3, ha pogut forçar l’empat al descans. Primer s’ha avançat el Barça, mitjançant un gol de Pito després d’una centrada de Dyego (0-1, min 5), però ràpidament Claudino ha fet l'1-1 (min 6). Posteriorment, una definició exquisida d’Antonio Pérez, que ha enviat la pilota al fons de la xarxa per l’escaire, ha tornat a avançar el Barça (1-2, min 9), mentre que Sergio González ha aprofitat una recuperació d’Ortiz per ampliar la renda (1-3, min 12).

Però els de David Ramos s’han refet i mitjançant les dianes de Bynho (2-3, min 16) i novament Claudino (3-3, min 19) han forçat l’empat amb què tots dos equips han marxat cap a vestidors. A més, l’emoció viscuda en el primer temps s’ha mantingut a la represa. No amb sis gols, però sí amb diverses accions importants que han marcat el partit.

Com quan ràpidament Catela, amb un autèntic golàs llunyà, potent i per l’escaire, després d’un excel·lent retall, ha fet que el Barça tornés a agafar avantatge (3-4, min 23). Seria definitiu, tot i que el duel s’ha tornat a complicar quan Dídac Plana ha vist la vermella directa (min 25) i el Barça ha passat a jugar en inferioritat. Ha salvat aquests minuts, això sí, però el Valdepeñas ja s’havia crescut i ha continuat buscant l’empat.

L’entrada de Lolo Urbano com a porter-jugador a falta d’1:30 ha posat més pressió sobre la porteria blaugrana i, quan ja s’iniciaven els darrers 10 segons de partit, Miquel Feixas ha salvat l’empat de forma estratosfèrica.

D’aquesta manera, el Barça ha aconseguit la classificació en aquests quarts del play-off amb un 2-0 en el global de l’eliminatòria, després de dos partits durs. Ara, l’Inter ja espera a les semifinals. Dissabte, a partir de les 20 hores, el Palau Blaugrana viurà el primer assalt.

LA FITXA

VALDEPEÑAS, 3

BARÇA, 4

Valdepeñas: Edu, Boyis, Lemine, Pol Pacheco, Abbasi -cinc inicial- Claudino, Lolo, Bynho, Rafa Rato, Nano, Ivi.

Barça: Dídac, André Coelho, Catela, Dyego, Ferrao -cinc inicial- Matheus, Pito, Adolfo, Ortiz, Antonio, Sergio González, Miquel Feixas (ps).

Gols: 0-1, Pito (min 5). 1-1, Claudino (min 6). 1-2, Antonio (min 9). 1-3, Sergio González (min 12). 2-3, Bynho (16). 3-3, Claudino (min 19). 3-4, Catela (min 23).

Àrbitres: Moreno Reina, Moreno Durán. Groga als locals Abbasi, Bynho i Ivi, i al visitant André Coelho. També han expulsat Dídac Plana, amb vermella directa (min 25).

 

* Foto: ACP-FSV

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut