El Juvenil guanya la Copa Catalunya!

Els blaugranes vencen per 1 a 5 al Mataró i sumen el tercer títol de la temporada

Nou títol pel juvenil del Barça, que s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya en vèncer per 1 a 5 al Futsal Mataró. En un partit igualat a la primera meitat, els blaugranes han acabat imposant el seu joc per sumar el tercer trofeu de la temporada, després de la lliga i la Copa d'Espanya. El proper objectiu serà el Campionat d'Espanya, per tancar una temporada perfecta.

El Mataró ha sortit molt agressiu al matx, amb una pressió que incomodava els jugadors de Pep Ruiz. No obstant, ha estat el Barça qui ha marcat el primer gol del partit. Kokoro ha posat per davant els blaugranes amb una gran definició a l'escaire. A la següent jugada, una imprecisió defensiva del Barça permetia als del Maresme empatar el marcador. En uns minuts frenètics, Jordi Sánchez ha posat novament per davant al Barça després de retallar dos defensors rivals.

Just abans del descans, el Barça ha tingut dues ocasions molt clares que han acabat al pal. Però a la tercera ha estat la vençuda. Una gran assistència de Toni Cerdà ha servit perquè Luis Medina posés l'1 a 3 al final dels primers 20 minuts.

La sentència, a la segona part

Fidel al seu joc, el Barça ha controlat la possessió a la segona meitat. Sense gaires ocasions als primers minuts, els blaugranes aprofitaven el cansament del rival per arribar a la porteria del Mataró. Després d'una gran aturada de Martí, Kokoro ha iniciat un contraatac que ha finalitzat perfectament Jordi Sánchez per fer el seu segon gol. Amb la incorporació del porter-jugador, el Mataró no ha pogut retallar distàncies i el mateix Sánchez ha sentenciat el matx firmant un hat-trick. Finalment, 1-5 per sumar un nou títol de campions.

"Hem fet un molt bon partit, que hem encaminat a la segona part. Ha estat un torneig espectaular", ha declarat Toni Cerdà a l'acabar el matx. Per la seva part, Pep Ruiz ha afirmat que "és un títol molt especial. Ara intentarem seguir la mateixa línea al Campionat d'Espanya i arribar el més lluny possible".

Un torneig impecable pels blaugranes, que van guanyar per 0-6 a l'Industrias Santa Coloma als quarts, i per 1-2 al CET10 per arribar a la final. A partir de la setmana vinent, el juvenil disputarà el Campionat d'Espanya. L'objectiu: sumar el quart títol de la temporada per firmar un any impecable.