Busquen un cop d’autoritat a Valdepeñas

Busquen un cop d’autoritat a Valdepeñas

Els de Velasco volen tancar la sèrie i confirmar que s’han retrobat amb les bones sensacions en el segon assalt dels quarts al Virgen de la Cabeza (dissabte, 20:30h, BarçaTV i Esport3)

No va ser una victòria més. El triomf en el primer partit dels quarts va significar molt més per a un equip que no està acostumat a conviure amb dinàmiques de resultats negatives. I ara, després del 5-2, tot es veu diferent, amb les semifinals a tocar.

Això sí, de res haurà servit la reacció si es queda en un fet aïllat. L’equip ho sap i es conjura per guanyar a Valdepeñas i tancar la sèrie de quarts per la via ràpida i evitar un hipotètic tercer partit al Palau, que seria dimarts que ve.

Catela, alliberat i prudent

“Era molt important tornar a guanyar per recuperar l’autoestima i afrontar amb confiança el partit tan difícil que ens espera a Valdepeñas”, afirma Catela. 

“He jugat dos anys i mig allà i sé millor que ningú que Valdepeñas a casa es creix davant de la seva afició i que la clau per guanyar passa per mantenir el nivell de concentració alt durant tot el partit i igualar la seva intensitat evitant les desconnexions dels últims partits”, diu Catela.

L’equip ha viatjat aquest divendres a Valdepeñas amb la baixa d’última hora de Marcenio. L’ expedició està integrada per 12 jugadors, tots menys Lozano i Marcenio. El partit serà dissabte a les 20:30h i s’oferirà en directe per BarçaTV i Esport3.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut