Barça - Valdepeñas: El primer punt, al sac (5-2)

Els de Jesús Velasco comencen amb bon peu els quarts de fina del play-off pel títol de la lliga amb un triomf al Palau Blaugrana

Un bon inici. El Barça de futbol sala ha començat amb victòria el play-off pel títol de lliga (5-2) i suma el primer punt de la sèrie dels quarts de final. Ho ha fet després de derrotar el Valdepeñas al Palau Blaugrana, en un partit dur però que ha resultat positiu. Els gols de Pito, Matheus, Sergio González, Catela i André Coelho han decorat el triomf en el primer partit d'una eliminatòria que ara viatja fins a Valdepeñas. El proper dissabte, al Virgen de la Cabeza, es durà a terme el segon assalt.

El triomf és blaugrana

Empesos per la pancarta dels Dracs, en què es podia llegir 'Portem la victòria al cor. La guanyarem' en referència al títol de lliga, el Barça ha sortit a totes sobre el parquet del Palau Blaugrana. N'ha tingut la primera en diverses ocasions, i fins i tot Matheus ha enviat la pilota contra el travesser, però ha estat Pito qui ha inaugurat el marcador amb un xutàs per l'escaire (1-0, min 8).

Tot i que Ivi ha empatat ràpidament (1-1, min 9), el gol de Valdepeñas no ha afectat l'actitud culer, que ha seguit atacant i pressionant. Malgrat tot, el pas dels minuts ha travat el partit i el resultat al descans ha estat el mateix. Però no a la represa, perquè ràpidament Matheus ha tornat a decantar la balança, quan només s'havia disputat 1 minut de la segona part (2-1, min 21).

Aquest gol ha donat ales els culers, que han seguit intentant superar la intensitat del Valdepeñas. I ho han fet, primer amb una pilota recupera per Pito que ha acabat amb gol de Sergio González (3-1, min 35), després amb una diana de Catela (4-1, min 37) i per acabar amb un gol d'André Coelho, que ha marcat sense porter quan el Valdepeñas jugava amb atac de 5 (5-1, min 39). Tot i que Ivi ha fet el darrer gol ja a segons per al final (5-2, min 39), el triomf no s'ha escapat i el Barça pot començar aquesta sèrie amb un triomf molt important.

LA FITXA

BARÇA, 5

VIÑA ALBALI VALDEPEÑAS, 2

Barça: Dídac, André Coelho, Dyego, Catela, Pito -cinc inicial- Ortiz, Adolfo, Matheus, Sergio González, Antonio, Ferrao, Marcenio.

Valdepeñas: Edu, Lolo, A. Claudino, Pol Pacheco, S. Abassi -cinc inicial- Rafa Rato, Lemine, Nano, Bynho, Solano, Ivi, Boyis, Matheus Preá.

Gols: 1-0, Pito (min 8). 1-1, Ivi (min 9). 2-1, Matheus (min 21). 3-1, Sergio González (min 35). 4-1, Catela (min 37). 5-1, André Coelho (min 39). 5-2, Ivi (min 40).

Àrbitres: Felipe Madorrán, Urdanoz Apezteguia. Groga a André Coelho, Catela, Antonio i Ferrao, del Barça, i a Bynho i Rafa Rato, del Valdepeñas.