Partit marcat en vermell al calendari

Partit marcat en vermell al calendari

El Barça, obligat a reaccionar en el primer partit de quarts contra Valdepeñas al Palau (dimarts, 19:15h, en directe per BarçaTV i Esport3)

Comença el play-off i l’equip es conjura per fer un reset i canviar la mala dinàmica dels últims partits, amb dues derrotes i un empat en els últims tres partits. “Hem de ser més contundents en les dues àrees”, avisa Velasco, que ha convocat als 13 disponibles del primer equip, tots excepte Lozano, i també al porter del filial Martí.

El rival serà el Valdepeñas de David Ramos i Rafael Rato. Un equip amb una plantilla temible que ve de fer una temporada molt irregular però que arriba bé als play-off com ho demostra la golejada de l’última jornada a la pista del Córdoba (1-9).

El primer partit, clau

Marcenio, que s’acaba de saber que no continuarà al Club quan acabi contracte el 30 de juny, i Sergio González, ex de Valdepeñas, van expressar la importància de guanyar el primer partit.

“Necessitem recuperar la confiança que ens manca en els últims partits i això passa per començar el play-off guanyant bé, sabem que el primer partit pot marcar l’eliminatòria i no volem sorpreses”, diu l’ex del Valdepeñas.

“És cert que no tenim bones sensacions dels últims partits, però ara tot torna a començar de zero i tenim recursos de sobra per capgirar la situació, depenem de nosaltres mateixos per guanyar la lliga i personalment em fa molta il·lusió acabar la meva etapa de quatre anys i mig al club amb aquest títol”, explica Marcenio.

El Barça-Valdepeñas de dimarts dia 23/5 a les 19:15h serà retransmès en directe per BarçaTV i Esport3. El segon partit de la sèrie, prevista al millor de tres, està programat per dissabte a les 20:30h al Virgen de la Cabeza de Valdepeñas. I l'hipotètic tercer partit seria el dimarts dia 30/5 a les 20h una altra vegada al Palau.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut