Marcenio s’acomiadarà del Barça el proper 30 de juny

Marcenio s’acomiadarà del Barça el proper 30 de juny

El jugador acaba contracte i no seguirà al Club després de cinc temporades al Palau i un palmarès de 15 títols vestint de blaugrana

Marcenio no seguirà al Barça quan acabi contracte el proper 30 de juny després d’haver sigut una peça clau en els èxits de l’equip de futbol sala les últimes cinc temporades.

El brasiler va aterrar al Palau el gener del 2019 i la seva arribada va coincidir amb l’inici del cicle guanyador del Barça d’Andreu Plaza. La temporada del seu debut al Barça Marcenio va guanyar el triplet de lliga, Copa d’Espanya i Copa del Rei. I, en total, Marcenio ha guanyat 15 títols en 4 temporades al Club: 2 Champions, 3 lligues, 3 Copes d’Espanya, 3 Copes del Rei, 3 Supercopes i 1 Copa Catalunya. Marcenio, autor de 36 gols amb el Barça, ha destacat per marcar sempre en les finals i brillar en els moments decisius fins al punt de guanyar-se el sobrenom de ‘jogador de finales’ pels seus companys de vestidor.

 

Marcenio, agraït

Abans de començar el play-off, Marcenio ha valorat el seu adéu del Barça. “Estic molt orgullós dels èxits aconseguits al Barça, ho he donat tot per aquest Club i seria fantàstic acomiadar-me de l’afició del Palau guanyant aquesta lliga”, ha dit Marcenio.

“Serà un play-off molt especial per a mi, només puc dir que lluitaré fins l’últim dia per defensar aquest escut tal i com es mereix i que marxaré agraït per tot el que m’ha donat el Barça i la seva afició”, ha afegit.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut