Inter Movistar - Barça: S’escapa la primera plaça (5-2)

Els blaugranes s’enfrontaran a Valdepeñas en els play-offs després de caure davant els madrilenys i acabar segons de la fase regular

El Barça ha caigut davant l’Inter Movistar per 5-2 a la última jornada de la fase regular. Amb aquesta derrota, els de Jesús Velasco han acabat segons a la classificació i s’enfrontaran a Valdepeñas a la primera ronda dels play-offs, que comença el proper dimarts al Palau Blaugrana.

Domini total sense gol

El Barça ha sortit molt bé al Pavelló Jorge Garbajosa, aconseguint el control del partit. De fet, els blaugranes han monopolitzat el joc d’atac durant gran part de la primera meitat, però no han arribat a posar-se per davant en el marcador.

I no ha estat per falta d’ocasions, ja que la primera part ha estat molt dinàmica amb apropaments a les dues porteries. La primera, l’han tinguda els blaugranes als cinc minuts de joc, però el xut de Pito ha anat directe al pal. També ho ha provat l’Inter a la contra, però Dídac ha salvat un intent de vaselina de Lazarevic.

Però el gran protagonista de la primera part, ha estat Jesús Herrero, el porter local, que ha salvat en diverses ocasions a l’Inter. De fet, ha rebutjat una clara ocasió d’Ortiz, que s’havia quedat sol després d’una errada greu a la sortida de pilota madrilenya.

Inter no perdona

A la represa Lazarevic ha avançat a Inter molt d’hora. El serbi no ha perdonat després d’una gran maniobra i ha posat l’1-0 a l’electrònic (min. 23). A la següent jugada Adolfo s’ha trobat amb el pal, el segon del Barça en el partit.

Però tot i això els blaugranes han continuat buscant l’empat i l’han trobat. Primer Ferrao ha marcat un autèntic golàs de volea des de molt lluny (min. 29). I en menys d’un minut, ha aprofitat una bona deixada d’Ortiz per donar-li la volta al marcador.

L’alegria blaugrana ha durat poc, ja que Lazarevic ha tornat a empatar el partit. A pocs minuts pel final del partit, l’àrbitre ha expulsat Ferrao per protestar i amb superioritat numèrica Martel ha marcat el 3-2 per l’Inter Movistar.

Els culers han buscat l’èpica amb el porter jugador, però Cecilio, amb un doblet, ha acabat tancant el partit per l’Inter quan el Barça estava sense porter amb dos gols, deixant el 5-2 final en el marcador.

LA FITXA

Inter Movistar, 5
Barça, 2

Inter Movistar: Jesús Herrero, Raúl Gómez, Cecilio, Sepe i Drahovsky – cinc incial – Tripodi, Lazarevic, Borja, Eric Martel, Fits, J. García, Montero, Kaito, Carlao i Deko.

Barça: Dídac, Ortiz, Dyego, Adolfo i Pito – cinc inicial – Matheus, Cohelo, Antonio, Ferrao, Catela, Sergio G, Marcenio i Feixas.

Gols: 1-0, Lazarevic (min. 23); 1-1, Ferrao (min. 29); 1-2, Ferrao (min. 29); 2-2, Lazarevic (min. 31); 3-2, Eric Martel (min. 36); 4-2, Cecilio (min. 38); 5-2, Cecilio (min. 39).

Àrbitres: Carlos Rodrigo i Fermín Sánchez, que han expulsat a Ferrao per doble targeta groga.