Un clàssic amb la lliga regular en joc

Un clàssic amb la lliga regular en joc

El Barça visita la pista de l’Inter amb l’obligació de guanyar i esperar que punxi el Mallorca Palma Futsal a Cartagena per acabar primer (dss, 18:30h, BarçaTV)

Només val la victòria. I després toca esperar que no guanyi el Mallorca Palma Futsal a Cartagena. Però primer, toca guanyar. Només així el Barça tindria opcions de recuperar el liderat perdut i acabar primer la lliga regular. 

L’equip vol trencar amb la mala dinàmica dels últims partits concretada amb una derrota a Cartagena i un empat al Palau contra el Manzanares. Ja ho va dir Ferrao: “que ningú dubti de l’esperit competitiu d’aquest equip, no depenem de nosaltres mateixos per acabar primers la lliga regular però sí que depenem de nosaltres mateixos per guanyar la lliga”, va remarcar el pivot de Chapecó.

Sobre el partit, Lozano és l’única baixa a les files del Barça. Hi ha tres precedents de Barça-Inter aquesta temporada: dues victòries del Barça a la lliga (3-1) i a la final de la Supercopa (3-5); i un triomf d’Inter als penals en les semifinals de la Copa d’Espanya.

Partit especial per a Ortiz

La visita a Torrejón arriba la mateixa setmana que Carlos Ortiz ha anunciat la seva retirada a final de temporada. 

“Seran moltes emocions, allà he viscut els millors anys de la meva carrera i també serà especial acomiadar-me dels que van ser els meus companys i la meva afició”, reconeix Ortiz, que treu ferro al mal moment de l’equip. “Som un equip molt competitiu i amb molta experiència en partits de màxima pressió i estic convençut que recuperarem la nostra millor versió per lluitar per un títol que seria la cirereta del pastís a la meva carrera i que em fa una il·lusió especial”, explica Ortiz.

El Movistar Inter-Barça i el Jimbee Cartagena-Barça es disputaran demà dissabte a la mateixa hora, a les 18:30h, i el partit del Barça serà retransmès en directe per BarçaTV.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut