Carlos Ortiz anuncia que es retira a final de temporada

Carlos Ortiz anuncia que es retira a final de temporada

Ortiz, que té 39 anys, marxarà després de 20 temporades a l’elit plenes d’èxit i essent el jugador espanyol que té el rècord d’internacionalitats amb 215 partits amb Espanya

Carlos Ortiz penjarà les botes el proper 30 de juny amb 39 anys i després d’una exitosa carrera que li ha valgut el títol de llegenda del futbol sala. Ortiz, que ha jugat les 2 últimes temporades al Barça, va debutar a Primera amb el UD Las Rozas Boadilla el 2003. Després va fer el salt al Xota el 2006, per acabar aterrant a l’Inter el 2008. 

Allà s’hi va estar 12 temporades, entre el 2008 i el 2020, i va guanyar tots els títols possibles defensant la samarreta interista. L’estiu del 2020 va posar rumb a França i va fitxar per l’ACCS de la mà de Jesús Velasco abans de fitxar tots dos junts pel Barça el juliol del 2021.

 

Un palmarès difícilment igualable

Ortiz té el rècord d’internacionalitats amb Espanya, amb 215, i ha guanyat 4 Europeus vestint la samarreta de la selecció. A nivell de Clubs ho ha guanyat tot, tant amb l’Inter com amb el Barça. En total 4 Champions, 7 lligues -1 amb l’ACCS-, 5 Copes d’Espanya, 2 Copes del Rei, 7 Supercopes d’Espanya, 1 Copa Intercontinental i 1 Copa Catalunya.

Amb el Barça Ortiz ha guanyat 7 títols: 1 Champions, 1 lliga, 1 Copa d’Espanya, 1 Copa del Rei, 2 Supercopes i 1 Copa Catalunya. I vol marxar per la porta gran guanyant la que seria la segona lliga al Palau i la vuitena de la seva carrera.

El missatge de comiat

Ha llegado el momento de comunicaros que esta será mi última temporada como jugador profesional de fútbol sala.

Puede que algunos penséis que ésta ha sido una decisión difícil o que es un momento triste para mí, pero la verdad es que la tomo con la convicción y la satisfacción de alguien que ha cumplido todos los sueños que tenía cuando era tan solo un niño jugando en el patio de Corazonistas.

Me despido como dice la canción: “he reído, he llorado, he perdido, he ganado, he sufrido, he cantado, he gritado, he soñado… pero sobre todo, ¡He sido feliz, muy feliz!

¡¡¡Gracias Futbol Sala!!!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut